Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Камера Go Pro

Има и черна версия .. сега лавоблъсканицата става по-голяма
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Само черната прави снимки по време на видео, което си е най-голямата екстра за мен, защото няма нужда да правя нещо два пъти, за да имам и снимки и видео:
      Simultaneous Photo + Video:
      • 12MP + 1440p24 fps
      • 8MP + 1080p30 fps 8
      • 8MP + 720p60 fps

Това с препоръчайте ми кое GoPro да избрера... Сложна работа, ама ще се опитам. Имам двойка и черна. Кутийките са различни, стойките и аксесоарите са еднакви

Най-евтино е да си купиш goPro 2 на старо. Пишеш в Гугъл: продавам goPro . Аз имам такова и си снимам чудно с него. Като си е красив кадъра изобщо не можеш да разбереш с кое GoPro е сниманено. Снима на Full HD 1080, снимки прави 11Mpх. Тъпото е, че не снима добре на тъмно, не може добре под вода и не снима снимки по време на видео. Тия камери лесно не се чупят, ако все пак се, ги оправят. 300-400 лв. е в зависимост с какви стойки се спазариш. В ebay.com също има.

Ако имаш пари за ново, GoPro3 white е горе-долу същото като 2, но снима добре на тъмно и под вода и има по-рязка картина.

Сребърната има по-добри снимки от бялата. Видеото е почти същото. Има още някакви малко стойки... Не съм сигурен, че си заслужава, нито за любител, нито за някой по-напред.

Ако човек има пари за черна си е най-добре. Снима с по много кадри на големи резолюции, снимки по време на видео, 12mp снимки , по-хубава и рязка картина, идва с най-много стойки и дистанционно. Дистанционното въобще не го ползвам , защото въпреки, че имам няколко батерии, wi-fi-то като седи включено много ми харчи, а и до сега не ми е трябвало. През телефона също не го ползвам, защото имам екранче , а и то не ми е трябвало наистина. Най-евтино е от щатите да ти го донесе приятел. 600лв. Тука е към 900лв. Бая забива.

Ето тук си има сравнение по параметри: http://gopro.com/product-comparison-hero3-cameras

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
        Ще си снимам семейни клипчета най-вече.:-)
        Нямам идея колко вида монтаж има.
        Ето две мои клипчета да добиеш представа какво бих снимал
        https://www.youtube.com/watch?v=KlcMlG2RLm8
        https://www.youtube.com/watch?v=Km7qWM6f2k4
        Значи колега да те питам с каква програма обработваш видеото,защото при мен се получава кофти картинка.Аз работя със сони вегас но след като преработя видеото и го кача в ю-туб,видеото започва на места да се замазва а и някой ако има идея от какво се получава това разминаване

Коментар

Намери кой да питаш:-)Най-големия новобранец.
          Тези са с уиндоуския макер.
          Мисля да почвам да се уча на по-сложните ама си е зор.

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir22 Преглед на мнение
            Значи колега да те питам с каква програма обработваш видеото,защото при мен се получава кофти картинка.Аз работя със сони вегас но след като преработя видеото и го кача в ю-туб,видеото започва на места да се замазва а и някой ако има идея от какво се получава това разминаване
            Здравей, и аз ползвам програмата на Сони, но нямам проблем с качеството . Виж настройките с които рендваш видеото.

A1+

Коментар

• Ти с какви настройки рендваш,да пробвам и аз да видя какво ще се получи?

Не съм се изказал правилно.Значи имам видео снимано с гопро,качено директно от камерата в ю-туб видеото е 1/1 но преработя ли го с вегас (надписчи,няква музичка) и вече преработеното видео като го кача в ю-туб на места се размазват цветовете. Това се мъча да разбера защо се получава.
              Последно редактирано от damon; 07-06-13, 01:40. Причина: сливане на две мнения

Коментар

Ето, виж звездичката , още не съм разучил напълно програмата и само това избирам преди рендера и нямам проблеми
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:render.jpg
Прегледи:1
Размер:101.4 КБ
ID:5490568

A1+

Коментар

Не бива да имаш разминаване във формата на материала и настройките на проекта(експорта) примерно Премиер 6про разпознава какъв е материала и предлага промяна на настройките автоматично..а при експорта има опция да се зададе да има същите настройки , като на проекта(материала). основно внимавай с интерлейс и прогресив! Експериментирай и задай по-конкретни въпроси..
                  Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir22 Преглед на мнение
                    Ти с какви настройки рендваш,да пробвам и аз да видя какво ще се получи?

Не съм се изказал правилно.Значи имам видео снимано с гопро,качено директно от камерата в ю-туб видеото е 1/1 но преработя ли го с вегас (надписчи,няква музичка) и вече преработеното видео като го кача в ю-туб на места се размазват цветовете. Това се мъча да разбера защо се получава.
                    Проблема ти е във формата, в който експортваш файла! Избрал си нещо, с което файла става малък като обем, но омазва качеството на картината! Аз лично препоръчвам да експортваш във mov формат - според мен това е най-доброто съотношение между големина на файловете и качество на картината. По-малко вероятния проблем е да имаш някаква драма с видео кодеците на компютъра. Третия евентуален проблем, типичен за "хоум мейд" клиповете в тубата е опцията за стабилизиране на картината, която предлагат при ъплоуда (качването на файла в тубата). Ако картината е много нестабилна по-принцип (играе ти кадъра от треперене на ръката или снимане с голямо увеличение без статив или стойка), след "стабилизацията" от страна на тубата, става пълно мазало картината - не използвайте тази опция (освен всичко друго и много бави обработката на видеото от тубата)... Това е което мога да ти кажа от дистанция, без да те гледам в ръцете какви ги вършиш. Видеомонтажа не е толкова проста работа, колкото изглежда на пръв поглед и горещо препоръчвам да се чете преди да се започне, а не да се действа на принципа "Аз да не съм по-тъп от тия"! В тубата има и подробни видео уроци - tutorials за всяка една програма, където нещата са обяснени стъпка по стъпка... Успех!!!

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                      Не бива да имаш разминаване във формата на материала и настройките на проекта(експорта) примерно Премиер 6про разпознава какъв е материала и предлага промяна на настройките автоматично..а при експорта има опция да се зададе да има същите настройки , като на проекта(материала). основно внимавай с интерлейс и прогресив! Експериментирай и задай по-конкретни въпроси..
                      За да няма драма с филдовете - всичко на progresive! Драмата идва, когато не се внимава с интерлийс и деинтерлийс (и от много други работи, ама се учат с години)...

П.П. Не съм се бъзикал с Go Pro-то, но ако има такава опция, препоръчвам да си настроите камерите да снимат директно на progresive - това спестява много чесане по главите после...

Дано съм бил полезен!
                      Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 07-06-13, 17:58.

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                        Ето, виж звездичката , още не съм разучил напълно програмата и само това избирам преди рендера и нямам проблеми
                        [ATTACH=CONFIG]593313[/ATTACH]
                        Сега ще пробвам аз досега го карах на 5мб

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                          Проблема ти е във формата, в който експортваш файла! Избрал си нещо, с което файла става малък като обем, но омазва качеството на картината! Аз лично препоръчвам да експортваш във mov формат - според мен това е най-доброто съотношение между големина на файловете и качество на картината. По-малко вероятния проблем е да имаш някаква драма с видео кодеците на компютъра. Третия евентуален проблем, типичен за "хоум мейд" клиповете в тубата е опцията за стабилизиране на картината, която предлагат при ъплоуда (качването на файла в тубата). Ако картината е много нестабилна по-принцип (играе ти кадъра от треперене на ръката или снимане с голямо увеличение без статив или стойка), след "стабилизацията" от страна на тубата, става пълно мазало картината - не използвайте тази опция (освен всичко друго и много бави обработката на видеото от тубата)... Това е което мога да ти кажа от дистанция, без да те гледам в ръцете какви ги вършиш. Видеомонтажа не е толкова проста работа, колкото изглежда на пръв поглед и горещо препоръчвам да се чете преди да се започне, а не да се действа на принципа "Аз да не съм по-тъп от тия"! В тубата има и подробни видео уроци - tutorials за всяка една програма, където нещата са обяснени стъпка по стъпка... Успех!!!
                          Ок,благодаря ще пробвам и mov формат

Коментар

Значи колеги въртях,суках,сменях формати и изгубих доста време но крайният резултат така и не ми хареса и случайно попаднах на една програма Power Director11 с която можеш директно да качваш в тубата,фейча и други а качеството е 1/1 за мен е по добра от вегас,кофти-то е че повечето уроци са на английски но програмката е страхотна

Коментар

Някой може ли да ми помогне защо при обработка на видео от hero2 с adobe premiere cs3 се получава следния резултат:

На моменти кадрите се припокриват. Няма значение дали го експортвам като mpeg2 или mp4 (h264).
                              Компютъра е двуядрен интел с 1гб рам.
                              Последно редактирано от Георги-trimata; 14-06-13, 18:11. Причина: правописна грешка
                              Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
                                Някой може ли да ми помогне защо при обработка на видео от hero2 с adobe premiere cs3 се получава следния резултат:

На моменти кадрите се припокриват. Няма значение дали го експортвам като mpeg2 или mp4 (h264).
                                Компютъра е двъуядрен интел с 1гб рам.
                                Карането на този клип е безотговорно и опасно според мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X