Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Камера Go Pro

Колега като правите снимки размазват ли ви се?Старая се докато правя снимка да седя неподвижен но 50% от снимките ги размазва яко.Да не би да има някакви настройки и за тях освен избора на колко МP?
    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
    Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от ичиконти Преглед на мнение
      Haji - и аз мислих за такъв вариант, но при пътуване ползвам магнитна чанта за резервоар и не е удачно.Може би закрепването, което ми е нужно е на рамото с някакви ремъци или около един от джобовете.
      Гледам, че на показаният от теб клип, се чува рева от двигателя, без да се чува вятъра.Аз вдигна ли към 80 и се чува само съскане....Как го правиш?
      За звука използвай другото капаче ! Което е с дупки

Аз пък първо пробвах на слюдата, но вибрациите направиха клипа неизползваем
      На резервоара що годе става, но според мен е най-добре на каската
      А още по-добре е да се сменя позицията ! Малко на каската, малко на резервоара, отзад на мотора, ако имате и други закрепващи аксесоари (например за rollbar) - там и т.н.
      Клипчето става по-интересно като се сменят позициите

Коментар

Ми точно с капачето с дупките се получава фученето над 80 км.
        А гледната точна на крашбара е тая
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1453293_595998743770763_1775219446_n.jpg
Прегледи:1
Размер:40.1 КБ
ID:5535647

Коментар

Ето и едно видео от новият сезон с моя силвър

Коментар

Супер!
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Готино. За да стане малко по-добре, няма да е зле да насочиш камерата малко по-нависоко. Така се забива долу в снега и малко става скучно по едно време.
              ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
              СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Използвай капачето без дупки за големите скорости Ето ти един пример от вчера с капака без дупки Чува се как кашлям даже

http://www.youtube.com/watch?v=XJ_kMU-XzZ0

Фущене ще има винаги

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                  Готино. За да стане малко по-добре, няма да е зле да насочиш камерата малко по-нависоко. Така се забива долу в снега и малко става скучно по едно време.
                  абе тази защитната преграда (или там как се казва) на лифта като я дърпах постоянно ми удряше камерата и може би тя е насочила малко надолу

Коментар

Качих клипа в тема Разходки на север от Пловдив...но там са повече карачи и по-малко снимачи, затова го пускам тук за съвети. Клипа е свален в тубата и не е обработван. Елементарни като къде да поставя камерата, каква резолюция, зареждане по време на снимки,обработка на клипа. Опитах на лични на колега-глас в пустиня. Сега по празниците дано имате време.
                    Весели празнициhttp://www.youtube.com/watch?v=wer-7...fThBmo_nyNP1jg

Коментар

Да попитам нормално ли е батерията на силвъра да ми пада за 40 мин режим видео ?

Коментар

Първоначално публикуван от lubomir880 Преглед на мнение
                        Да попитам нормално ли е батерията на силвъра да ми пада за 40 мин режим видео ?
                        Еми толкова..
                        Проведохме нежелан експеримент с гопро 3+ сгазихме го с една рапърска S класа с нископрофилни гуми на асфалт... пълна щета. Копчето отпред е натиснало камерата и направо и е скършило платката. Около него има уж предпазен борд, но се е счупил и айде. Другото, което не ми харесва е, че няма винтчета за лещата и май , за да я смениш, сменяш цялата кутийка.

Коментар

Здравейте,
                          Наскоро и аз си купих камерка. Не е го про, а Sony HDR-AS15. Исках да ви попитам дали може да ми дадете някакви съвети при качването на видео файловете в youtube например. На самия файл на компютъра качеството е много детайлно и хубаво, а като го кача в тубата всичко отива на вятъра. Пробвах да намаля битрейта и кадрите от 60 на 30, но все пак като го кача качеството се влошава драстично. Знам, че видеото се компресира много от youtube, но все пак гледам други клипове снимани със същата камера и с доста по-добро качество.

Ето и самото клипче, качено без никаква обработка и другото качено след намаляване на битрейта и кадрите и лека корекция на цветовете.

И при двете клипчета, дори пуснати на 1080p Всичко се размазва много. Пробвах да го кача във фейсбук и там същата работа. Дали ако се снима на 30 кадъра, а не 60 ще е по-добре?

Коментар

Нормално е да.. вземи си допълнителна външна.. пиши на лични ако търсиш..ще помогна..
                            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

От няколко дни имам go pro hero 3+ black edition много ме кефи само дето незнам коя е най добрата резолюция за видео клипчета за качване в тубата. Направи ми впечатление че на 1080р superview 48fps ми сече аудиото а на 30fps всичко е ок. Аз съм с 64гб карта сони и нямам никакви проблеми със забиване или изключване.

Коментар

Първоначално публикуван от lubomir880 Преглед на мнение
                                Това при чисто нова батерия ли се получава, .оригинална ли е, на каква резолюция снимаш, продължителен или прекъснат запис правиш, при какво време/условия, къде е монтирана - вътре в кола/джип или на каска?????? Хиляда въпроса има за да може човек да състави отговор.
                                Иначе горе -долу ако са включени Protune, WiFi, макс резолюция и батерията е използвана - там някъде се получава.

Моята е доста използвана вече, оригинална, държи макс 1,30 непрекъснат запис.

п.с.
                                Някой ползвал ли е неоригинални батерии да сподели как се държат?
                                .....че мисля за втора/трета батерия но се колебая каква.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X