Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Камера Go Pro

Колеги не мога да си спомня кава бе максималната дълбочина (под вода) на която може да се слезе с камерата ?
    Бе нещо от рода на 30 . Но дали е 30 фута или 30 метра ?
    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

30 метра е по документи, клиенти са я пробвали и на два пъти по-дълбоко

Коментар

Благодаря Ицо !
        Ето една снимка плитчините

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:GOPR1192.JPG
Прегледи:1
Размер:150.3 КБ
ID:5375211

Жалко , че не я взех и на дълбокото бях сигурен на 90 % , че е до 30 метра но минути преди гмуркането започнах да се питам 30 метра ли би или 30 фута и накрая я оставих на лодката ..
        [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

http://www.eyeofmineactioncameras.co...arch=flat+lens

Тук има плоски лещи и кутийки до 60 м.

Аз се гмурках с нея до към 5-6 само, че съм с шнорхел и с нормална крива леща. Дава леко двоен образ под вода, но бива:

Таймлапса много ме изкефи- яко лудница и с тая пепелянка
          Последно редактирано от iassen; 18-05-12, 15:15.

Коментар

А за това подводно снимане си става и с обикновенната леча и вратичка за хаусинга нали?
            И със какво да внимавам преди да я топя?

Коментар

Здравейте
              Колеги имам няколко въпроса относно снимането на дълги клипчета .
              Преди няколко дни намерих гнездо с две пиленца в него . Реших да заложа камерата и да видя какво правят по цял ден и как ги хранят . Като очаквах камерата да записва поне 5 - 6 часа но уви деиствителноста се оказа доста различна от очакваната . Първо пилетата бяха много скучни и когато дойде майка им да ги храни те и бъркаха в гърлото и не се виждаха никакви червейчета
              Но както и да е възникнаха няколко въпроси относно камерата
              1 . Според вас кой е най удачния режим за снимане на дълго клипче в отношение дължина/качество ? Аз снимах на r3 , 12гб/2,5 часа .
              2 . При мен камерата разделя клипчето на подкличета (ако мога така да го нарека) . Имам предвид 3 клипчета с големина от около 3.5гб. + още 1 с по малък размер и всичките с един и същ номер . При вас как е ?

Ето и една снимка заснета от клипа :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:GO021350-001.jpg
Прегледи:1
Размер:106.9 КБ
ID:5377962

поздрави

Коментар

Здравейте,
                Имам проблем с го про херо хд.
                от много време не бях го пускал и вчера го пускам и светна червено и не тръгна
                От какво може да е и как да разреша проблема .

Коментар

Първоначално публикуван от Jonnito Преглед на мнение
                  Здравейте,
                  Имам проблем с го про херо хд.
                  от много време не бях го пускал и вчера го пускам и светна червено и не тръгна
                  От какво може да е и как да разреша проблема .
                  Колега опитаи да я заредиш , може батерията да ти е паднала !

Коментар

Първоначално публикуван от nOox Преглед на мнение
                    А за това подводно снимане си става и с обикновенната леча и вратичка за хаусинга нали?
                    И със какво да внимавам преди да я топя?
                    Ми само провери да няма боклуци по оплътнението на вратичката. Иначе няма какво. Моето клипче е с оригиналната леща. На голям екран се вижда, че е размазано и лек двоен образа , но става, както се вижда.

Мисля, че всички GoPro камерки разделят дългите кклипове на файлове от по 3, и нещоГБ. За резолюцията зависи колко качество ти трябва но R3 е златната среда. Проблемът по-скоро е в батерията. Направих time-lapse тест. Снима малко над 3 часа през 5 сек. и батерията умря.
                    Като цяло за наблюдение не е много удачна, въпреки, че има прекрасната функция да записва в HD и да предава на живо, може и през безжичен предавател, но и свършва енергията. Интересно е с двойната батерия колко време би снимала на R3...

Потърсих в Гугъл: пише, че с допълнителната батерия става двойно времето на снимане т.е. 5ч. , което си е доста, но и другата екстра е, че може да си зареждаш батерията с него.

Попаднаха ми скоро две камерки GoPro, интересно, че снимах едно и също с тях- снимка в един момент, с една светлина, залепени една до друга, но дадоха различен образ. Едната по-тъмен и наситен, другата малко по-безконтрастен. Друго интересно нещо е, че едната камерка, когато плейваше файловете на екранчето, показваше голяма графика за силата на звука в началото на всеки клип, а такава настройка няма. И двете камерки са хиро2 с последния фърмъуер.
                    Последно редактирано от iassen; 30-05-12, 08:43.

Коментар

Това за звука е интересно, а з аделенето на клипчетата- няколко пъти съм снимал клипчета по 15гГб.
                      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

GoPro-то ми отново показва умения във фотообработката.

Коментар

Ето едно интересно клипче което наскоро заснехме с Go Pro Hero 2.
                          Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                          Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Последното ми ГоПро изобретение- фокстейл + скоч + ГоПро= летяща камера

Възползвах се и от функцията 120 кадъра в секунда, а горното изобретение ползвано в 1:36 мин.

Коментар

Едно филмче и от мен с Hero 2:

ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                              LZ1YBB

Коментар

И още едно:

ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                                LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X