Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Камера Go Pro

Наскоро си купих GoPro HD Hero 2, с основната идея да я използвам докато караме атв-та в гората. Имам и допълнителната батерия, която се слага на гърба и 32GB мемори карта. Кои настройки на тази камера ще са най-оптималните за мене като счетем за основни фактори, че ми трябва за напълно любителски цели (без голяма обработка на клиповете, просто монтаж - от няколко клипа в един и малко музика), продължителност на снимане и задоволително hd качество ? Пробвах с две - три различни резолюции и видимо разлика не видях, с изключение на максималното времетраене на клипа. Protune използвате ли го, защото на мен въобще не ми хареса ефекта, който се получава с него ?
    И вторият ми въпрос е: времето което отчита на екрана на камерата - е спрямо оставащото място на картата, оставащата батерия или ги пресмята и показва по-малката стойност ?

Иначе камерката изключително много ми допадна и позволява да се снимат различни неща от доста нестандартни позиции, което си е доста ефектно.

Поздрави !

Коментар

Хе...колеги и аз днес съм с Херо 3, сребърна версия.Отбора на Херовците се увеличава.....

Коментар

Успех с тях! Аз май ще зачакам още 2-3 месеца!
        Иво (таксито) Андреев
        0988 91 80 50
        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Той отбора отдавна се е увеличил Помня 2008-а година като бях с първата камера всички ме гледаха като втрещени Иначе към колегата Spouk аз лично снимам на 720п заради по-малкия размер, за същите цели като твойте. Времетраенето което показва на екранчето е времето на самия клип който си заснел Другото е броя неща които си заснел. Честито на всички нови собственици на херо-та и да снимат яки клипове с тях Поздрави!

Коментар

Здравейте колеги!
            Преди няколко дена закупи една не работеща камерка GoPro horo 2 с идеята да я поправя сам,но за сега не мога да установя какво и има.Та няма никакви признаци на живо,единствено като я включа към USB-то светва ярка червена светлина и като натисна бутона за старт изгасва и на PC-то изписва Unknown devica.Пробвах без батерия да я включа към USB-то тогава започва да мига слаба червена светлина и като добавя батерията пак светва ярко червено и пак нищо.
            Камерката дойде без sd карта може ли да е от това?И без карта памет може ли да се стартира камерата?
            Някои ако може да ми помогне ще съм му много благодарен!
            ПС:Момчето от когото я купих каза,че я ползвал няколко пъти в тях и не е изтървана или мокрена,но и също така каза,че я давал на ремонт в сервиз "Бушона" и от там му казали,че не знаят какво и има.Аз също я разглобих(махнах пластмасовите капачета) и забелязах,че са разпоявали някои неща(едни пластини)...Дано да не са я до развалили "майсторите" от сервиза...
            Благодаря предварително!
            ПС2:ето така се държи и моята камера http://www.youtube.com/watch?v=mhSYDUvfl7k
            Последно редактирано от drink2much; 23-10-13, 23:46. Причина: добавяне на клип
            Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
            Gas Gas EC 200

Коментар

Това яркото светене показва, че ти зарежда батерията.
              Диян Димитров

Коментар

Да, изчакай известно време и тогава припали. И сложи сд карта, за да работи.

Коментар

Колеги, какво ползвате за закрепване на кормилото на мотоциклет?Аз захванах за стойката на лявото огледало, на треперенето на камерата е ужасно.Тия пластмасови джуджавки с които се закрепя-вибрират Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$(KGrHqZHJCYFGgOOi0gUBRsq)qyNOQ~~60_12.JPG
Прегледи:1
Размер:21.1 КБ
ID:5529996

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
                    Здравейте колеги!
                    Преди няколко дена закупи една не работеща камерка GoPro horo 2 с идеята да я поправя сам,но за сега не мога да установя какво и има.Та няма никакви признаци на живо,единствено като я включа към USB-то светва ярка червена светлина и като натисна бутона за старт изгасва и на PC-то изписва Unknown devica.Пробвах без батерия да я включа към USB-то тогава започва да мига слаба червена светлина и като добавя батерията пак светва ярко червено и пак нищо.
                    Камерката дойде без sd карта може ли да е от това?И без карта памет може ли да се стартира камерата?
                    Някои ако може да ми помогне ще съм му много благодарен!
                    ПС:Момчето от когото я купих каза,че я ползвал няколко пъти в тях и не е изтървана или мокрена,но и също така каза,че я давал на ремонт в сервиз "Бушона" и от там му казали,че не знаят какво и има.Аз също я разглобих(махнах пластмасовите капачета) и забелязах,че са разпоявали някои неща(едни пластини)...Дано да не са я до развалили "майсторите" от сервиза...
                    Благодаря предварително!
                    ПС2:ето така се държи и моята камера http://www.youtube.com/watch?v=mhSYDUvfl7k
                    В описанието на клипа има съвет , как да преодолееш проблема
                    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Ичиконти мисля, че вибрацията ти идва от огледалото закрепи си я на самото кормило и виж дали има такива вибраций

Коментар

Преди няколко дена ми докараха GOPRO 3 черната версия. Много яка камера. Още не съм имал щастието да я тествам особенно, но тъкмо ще се науча да я ползвам както трябва.
                        Първото впечатление, че батерията държи малко.
                        Свалих си от нета GOPRO STUDIO, да си правя видеата. Програмката е хубава, но зависва от време на време.
                        Пробвах опцията 240 pfs- в затворено помещение не и стига светлината, а при 720-120pfs се получава отлично.
                        HONDA XL650

Коментар

Урааа!Поправих камерката по описанието от клипа!
                          Сега остава да се науча как да я използвам пълноценно!
                          Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                          Gas Gas EC 200

Коментар

Аз закрепям камерата със съкшън пад за резервоара. Изглежда че се клати много но на филмчетата почти не се забелязва. Ето и един пример от скоро;

Т5
                            Crossrunner

Коментар

От както си смених картата на черната тройка, не съм имал проблеми. Сложих Adata 16 гб клас 10 и за сега всичко е наред. Бая поснимах от тогава. Остава само проблема с ужасно бързото свършване на батерията.
                              Нашата бригада купи и 3+..
                              Има едно супер вю ужасна работа. смачкава картината по вертикалата, но за по-голяма светлочувствителност бива. Също и батерията държи ннормално вече.

Коментар

Haji - и аз мислих за такъв вариант, но при пътуване ползвам магнитна чанта за резервоар и не е удачно.Може би закрепването, което ми е нужно е на рамото с някакви ремъци или около един от джобовете.
                                Гледам, че на показаният от теб клип, се чува рева от двигателя, без да се чува вятъра.Аз вдигна ли към 80 и се чува само съскане....Как го правиш?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X