Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камера Go Pro

Ето няколко клипа от днес

http://www.youtube.com/watch?v=VohaH...ReB2yQLd9_6AjT
    http://www.youtube.com/watch?v=mktO3...13MoFNxlIbAT8C
    http://www.youtube.com/watch?v=p2ymV...yJPTHL4QyrXWrA
    http://www.youtube.com/watch?v=Lji9B...uJJEzwtpEDg30G

Снимано е на 960п ,че на 1080п ги прави много големи....

Коментар

Мерси много колега, ще се помъча малко и ще кача и аз някое клипче.
      Фантата

Коментар

Днес в един магазин на Billabong продавача ми обяснява за камерите.
        За пръв път се видяхме с камерата която искам да си купя ... и да ви кажа, видя ми се доста по-малка отколкото на клиповете.
        Понеже доста време говорихме за тях , и толкова информация ми каза (самия той голям фен на GoPro и сърфист) , ми каза, че Сърф модела бил с по-различна кутия от Моторспорт модела.
        Лупата била различна и самата кутия.
        Каза , че имало разлика , и че едната не се драскала (но не го разбрах коя точно, Моторспорт или Сърф-а).
        Нали и 2те са водоустойчиви т.е. и с 2те мога да скоча във Водата от един мост (ехх чакам лятото!) ... и няма да се наводнят?
        Отделно в този магазин в момента имат Дисплей-а и Батерия за 56€ ... което според мен е добре ... или бъркам ?
        Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
        Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
        Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Разликата е само в лупите до колкото знам Иначе и двете кутий са водоустойчиви стига да не си сложил изрязания капак за по добър звук.

Коментар

Как решавате проблема с безобразното тракане ? На път съм да вдигна ръце , кво не и подлагах вече ....не и не , трака си.
            Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
            Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
              Как решавате проблема с безобразното тракане ? На път съм да вдигна ръце , кво не и подлагах вече ....не и не , трака си.
              Е с клечка за зъби, като на страница 2. Ако продължава да трака, може би не е от там, а примерно ти е паднало оплътнението на капака.

Коментар

Искам пак да благодаря на iassen за видео урока, който той направи за нас. Сега ще пусна клипчето което ми се получи. Снимано е с GoPro HD, но качеството е паднало, защото колегата който ми ги прати ги беше смалил. Вече си имам на представа как стават нещата, другия път ще го направя малко по-добре.
                Фантата

Коментар

ЕЕе браво, радвам се, че вече има добри резултати Ще вдигнем нивото на форумната кинематография Жалко, че така е сплескал формата, но е станало доста добре.

Коментар

Жалко наистина, но ще гледам вече да правя клип с истинските размери и резолюция. Ще използвам твоята идея за премахване на трептенето. Да те попитам след като направя клип примерно, мога ли с другата програма която си показал, да му намаля големината без да губя хубавото качество.
                    Фантата

Коментар

Да с нея , но в бутона advance му казваш да не пази същия размер, си пишеш твой.

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                        Май само двамата с колегата iassen си пишем в тая тема ,но както и да е Днес ми дойде ГоПро Херо2-ката . ........
                        Колега, може и само двамата да си пишете, ама има и други, като мене, които си чакат камерите и внимават да научат нещо предварително.
                        Много полезни неща сте написали.

Мислил ли е някой как да върже камерата в джип, така, че да не подскача толкова картината. Много неприятно е за гледане.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Как така подскача? Дай клип да погледнем

Коментар

Мойта камерка ще дойде след няколко дена, но това което съм гледал до сега от стационарно закрепени камери в джип не ме кефи. Ако някой държи камерата в ръка е доста по- добре. Като ми дойде техниката, ще кача.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

В комплекта на GoPro HD motorsports има една вендуза с нея са показали от GoPro, че се използва за автомобили.
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:epcp_1012_01_o+gopro_hd_motorsport+hero.jpg
Прегледи:1
Размер:22.3 КБ
ID:5346320
                              Фантата

Коментар

Камерата съм я тествал на автомобил , залепена с вендузата на стъклото, и няма трептения ,но това е на асфалт.На пресечен терен е нормално да трепери,а като я държиш с ръка намаляваш тези вибрации.Колегата The Infamous по-горе е качил клипче от камерата,закрепена на каска.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X