Дайте идея на какво превозно средство мога да сложа редукторните мостове. Единсвеното условие е да е има хубав мотор и да не се загуби проходимоста с прекалено голямо купе.
Дайте идея на какво превозно средство мога да сложа редукторните мостове. Единсвеното условие е да е има хубав мотор и да не се загуби проходимоста с прекалено голямо купе.
ако искаш пробвай на някой стар патрол /к.б./ - намират се евтино... даже мисля, че тече една обява за 900Е със счупена раздатка...
Пламене от къде го изрови това чудо. Дай още снимки.
Тедо, страхувам се да не стане прекалено тежък(Нисана).
е, ще поизрежеш ламарините
според мен, тоя самурай изглежда смешно със стърчащи изцяло навън колела... а и ако е с двигател 1.3...
а защо не ползваш само мостове, рама и двигател и да си направиш едно "бъги" - ще си го возиш с колесар - нито за регистрации ще мислиш, нито за винетки
Пламене от къде го изрови това чудо. Дай още снимки.
Тедо, страхувам се да не стане прекалено тежък(Нисана).
е, ще поизрежеш ламарините
според мен, тоя самурай изглежда смешно със стърчащи изцяло навън колела... а и ако е с двигател 1.3...
а защо не ползваш само мостове, рама и двигател и да си направиш едно "бъги" - ще си го возиш с колесар - нито за регистрации ще мислиш, нито за винетки
Не смятам че японския двигател 1.3 е слаб. Съдейки по джипа на Миро който е ента година производство и е обут с огромни гуми 235/75/15 и независимо от това държи скорост над 100 км без да се товари(заглъхва). Всичко това без грам подобрения.
Имай в предвид че редукторните мостове са с предавателно съотношение 5.39. Предполагам че това ще даде допълнителна сила.
Коментар