брат ми тея конита са по дебели 4 пъти от на този дето е слагал, няма нищо общо с тиа кво продават в магазина за Г класа
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ход на амортисьора
Свий
X
-
знам точно за какво говориш, виждал съм ги пипал съм ги
ти си знаеш най - добре, но според мен не си давай парите за глупости, иди в някой хубав магазини си купи 2.5'' фокс или билщайн или рейскънър, това са амортисьори, които могат да държат по един на колело, всичко друго са по два и с много въпросителни. аз минах по този път, похарчих куп пари за глупости, недей и ти да правиш същото
drive alive
Коментар
-
пак ти казвам знам за какво говориш, решението си е твое, според мен това са пари хвърлени в кенефа. ако искаш състезателна кола си вземи амортисьори за състезателна кола, не такива за камион, пикап, ... самолет ... совалка, просто за целите има средства.Първоначално публикуван от Kaishinима, утре се чудя дали да ги купувам, жокер ще дам че не са от кола или джип, притеснява ме дебелината че е много голяма дали няма да опират в шасито , на най-хлабаво положение трудно ги разпъвам, на най- твърдо къса пружини
drive alive
Коментар
-
Преди време търсих вериги. Просто такелажни вериги. Никой идиот не знае кво продава. Само циганите на Женския пазар продаваха сертифицирани. Тая е убава, тая още пО, а те тая е верно здрава, тая и Мурджо не мое я скъса!
Дай да видим кво са писали бе, те тия са фирма за амове, де да ги знам кои кат крака на кого са дебели
)
Ми ако са примерно двутръбни, и изобщо не щат да се охлаждат?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар