Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифтоване...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

//htftp.offroad-bulgaria.com/PETER_BLIZNAKA/IMG_2639.jpg

Тази снимка за пореден път доказва че окачването не е проста работа Подложките на пружините са абсолютна глупост която само дава фаца на автомобила С тях пружините вече не са чакащи а натоварени което влошава тяхната работа от там вече всички компоненти на окачването работят не правилно натоварени Да не говорим когато на оригинални натиснати пружини се добавя и тежестта от лебедката от по високи гуми става много кофти манджа А за двоините амортесьори трябра много опит и тестове Това не е все едно да си сложиш два колана на гащите

Ето една снимка на оригинално окачване обърнете внимание колко компонента е Ако някои мисли че подложките са тунинг

Коментар

не виждам причина пружините да се напрегнат от подложките (ако някой ми донесе туба с (поне) 20л. вино-предпочитам червено , тя ще го натовари еднаково, независимо коло дебела подметка е)!вярно е ,ч е амортисьорите вече не работят където трябва !естествено , че това е тунинг- в стил напави си сам и никой не се съмнява , че верният начин е със заводски китове !
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

Като гледам 5-ма се съмняват точно в заводските китове

Коментар

Подложките колега се завират между пружините и кулите на шасито и по този начин те се натискат и поемат енергията неадекватно Виното седи в купето

Ако си сигурен че не е така да се басираме на винцето

Коментар

изглежда или съм много прост(в което се съмнявам) или сляп (ама не съм) , щото това което виждам в момента пред себеси абсолютно не натоварва пружините - просто оригиналните гум подложки са заменени с по-дебели !тунинг пружините са просто по-дълги и може би по-яки!
            ps говоря за задни пружини !
            в този зимен предпразничен ден по ми харесва темата за винцето
            0899187766

Коментар

Значи наистина не ме разбираш за какво напрягане говоря Няма значение за кои пружини става въпрос ако ще и за средни Нямам време да обеснявам на дълго и нашироко моля да го направи някои вместо мен И без това като гледам има други хора дето още бъркат боди лифта с окачване

Имам въпрос Кога ще е курса за тунинг гн. Петров

Коментар

извинявай ! изглежда грешката е моя - мислих си , че боди лифта също е тунинг !
                0899187766

Коментар

боди лифта определено е тунинг, както и любимата на петър близнака, калъфка за резервната гума с индианец от племето навахо на нея

бях пуснал някаде един линк към американски форум с regetable moods /тунинга за който съжаляваме/ там имаше писано много за тези подложки. сега, за който неразбира английски ще резюмирам.

абстрахирайки се от пружините, окачването си има крайно горно и крайно долно положение, което се определя от останалите компоненти. като сложим подложки и насилствено вдигнем колата по - нагоре щангите се опитват да я върнат в стандартното средно положение, както е проектирана да стои. затова подложките се правят достатъчно високи така, че въпреки че се мачкат пружините все пак да повдигнат колата. от там тръгват и проблемите. дори и да сменим амортисьорите, окачването ще има много по - малки ходове от оригиналното и всичките му компоненти заминават без време.

това е на кратко

зада е ясно за какво говоря, мойта кола беше с такива подложки, като я купих
                  drive alive

Коментар

това окачване на снимката за какъв звяр е
                    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

за моя звяр
                      drive alive

Коментар

Аз на Гранда му сложих 2" ~ 50 мм.

Подробности може да се видят тук:http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Ch...cers/index.htm
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X