Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифтоване...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лифтоване...

Бихте ли повдигнали своя джип?

В някои случаи не се получава добре според мен:

78
    Да, с тунингово окачване
    82.05%
    64
    Да, с подложки между шасито и купето /бодилифт/
    15.38%
    12
    Не, предпочитам стандартен /сериен/ автомобил
    2.56%
    2
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Сложи му едни джанти с ЕТ -25 и гуми 35" , пък тогава ще видим

Коментар

и аз съм горе долу така малко по-малко
      4ао
      Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Толкоз често удрям на тампони, че лифта здраво ми е залегнал на сърцето. Пък ако се стигне до броня с лебедка...

Коментар

Така с тези малки гуми наистина не изглежда добре, но ако се поорежат калниците и се сложат по големи гуми мисля че ще замяса.

Коментар

я кажете аз как да си повдигна нивата
            "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

С оригинално окачване TJM, лифта е 4см...
              VPetrov.photography

Коментар

венци че тази тойотка е доста вдигната ,неискам 4ак толкова ама и 4 см неса ли малко,а и колко пари е това окачване ,май не е много ефтино
                "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Не знам дали има ТЖМ за Нива...
                  За тойота за нашите условия 4см лифт е достатъчен - хем да сложиш 32-33" гуми, хем да не се клати много...
                  На паркинга преди влизането в Аерогарата има почти същата тойотка като на снимките обаче още по-накичена...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ама и 4 см неса ли малко,
                    Според мен са точно колкото и трябва, като сантиметри изглежда малко но е точно достатъчно. И за достатъчно големи гуми и за да не се налагат конструктивни преустройства по кардани и т.н.

Не знам дали има ТЖМ за Нива...
                    Има.
                    VPetrov.photography

Коментар

Според мен, би било по-коректно ако заглавието на анкетата е: "Ако имате пари, бихте ли лифтовали Вашия 4х4 автомобил". Мисля си, че много хора имат желание, но нямат възможност
                      RB Patrol Team

Коментар

Ако имах пари и подходящи части (китове) щях да вдигна Хънтъра една идея по-нагоре, но не повече

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                          Според мен, би било по-коректно ако заглавието на анкетата е: "Ако имате пари, бихте ли лифтовали Вашия 4х4 автомобил". Мисля си, че много хора имат желание, но нямат възможност
                          това ми звучи доста по пенсионерски... Какво значи "нямат възможност"...
                          В крайна сметка не говориме за милиони, а за сума доста по-малка от цената на самия джип... /който би трябвало да притежаваме вече.../

Който има нужда от такава инвестиция, намира парите...

Коментар

и аз си мислех преди че 2.5" лифт е ОК и повече не митрябва и че ония коли дето са с огромни гуми не са за мен. но ето мина време, покарах колата така и ми стана ясно че колкото повече толкова повече и сега слагаме 6", затова горещо ви съветвам, който е решил да повдига колата си да си сложи най - големия възможен лифт, зада не се прави двойна работа
                            drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                              и аз си мислех преди че 2.5" лифт е ОК и повече не митрябва и че ония коли дето са с огромни гуми не са за мен. но ето мина време, покарах колата така и ми стана ясно че колкото повече толкова повече и сега слагаме 6", затова горещо ви съветвам, който е решил да повдига колата си да си сложи най - големия възможен лифт, зада не се прави двойна работа
                              dano da si prav
                              WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X