Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифтоване...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

преди време бях попитал за гумени подложки на пружините.дали 6е е одачно да я повдигна с тях ,че сега нямам пари за маркоф лифт
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев
      преди време бях попитал за гумени подложки на пружините.дали 6е е одачно да я повдигна с тях ,че сега нямам пари за маркоф лифт
      И тази Нива "беше" лифтована-гумени подложки отзад+пружини от Волга отпред,но нещо не и понесе

Коментар

За кратко време подложките спасяват, но не по големи от 3 см. оригиналните пружини просто не са за офроуд. Както каза го го го всеки лифт с времето си.
        IvoVarbanov.bg

Коментар

тоя мост от кашкавал да го изрежат, по здрав ще стане
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз малко късно се включвам, ама все пак да кажа и аз за лифта.. Дифендър-а бих си го карал и без лифт, щатен демек, просто с хубави гуми и т.н. Но например ако карам Дискавъри 1 или 2, както и Рейндж Ровър Класик - бих си сложил лифт!

Коментар

То на дифендъра са му големи арките и събира гуми за които аз тряа да лифтовам, но ОМЕ окачване например има и други предимства пред серииното, освен по големите гуми, които могат да се сложат. Поне така съм чувал

Коментар

ами маи тъй като гледам дифа се е счупил точно където е заваряна стойката за втория амортесьор
                "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
                  ...но ОМЕ окачване например има и други предимства пред серииното, освен по големите гуми, които могат да се сложат. Поне така съм чувал
                  Освен самото лифтоване, какви са предимствата на тунинг окачването (ОМЕ) в този случай (при Дифендер)?

Коментар

счупил са е точно на конзолата на една от щангите дето се държи(играе ролята на носач) ако ме питаш мене! Но то е нормално понеже този дето го е правил това - само си мисли, че нещо е направил! Тя тази щангичка дето ходи напред ако я ритна с крак се криви, а при натоварване на два амортисюра, който неискат да убирът удара в гумата как ще стане ... То за да направиш нещо не е само да добавиш/смениш едни прожини и едни амортисьори и да мислиш, че имаш пален тунинг на окачването! По важното(дори без да правиш тези работи, зависещи от финансиите) е да си подсилиш оригиналното - в случая тази лапа дето е заварена за моста и го държи към щангата е трябвало да е два пъти по - усилена и захваната на по - голяма полощ, та дори ако аз съм го правил да съм сложил още една(демек две по още една от двете страни) при все, че отзад монтираш още един амортисьор! + това моста би трябвало да се поосили, както например е на ландкрузерите предните, което не е случайно! Да неговорим, че нивата си е един градски джип направн от части на жигула, което си е една лека кола и не е предназначена да скачаш от луната с нея!!!
                    Абе въобще не всичко става с пари ... но всеки си ... жената както знае!
                    4ао и късмет!
                    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Освен самото лифтоване, какви са предимствата на тунинг окачването (ОМЕ) в този случай (при Дифендер)?

Хода на сгъване и разгъване, примерно

Коментар

не е само повдигането, променя се возията... можеш на един и същ терен да караш доста по бързо с ОМЕ, като дори вози по-меко, а и спира да удря в тампоните /както е при стандартно окачване, особено след 10-15-20 години /
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Дано доживея и аз такава бесна екстра...

Коментар

АБСОЛюТНО СЪМ ЗА ЗАВОДСКИТЕ КИТОВЕ , но повдигането с гум. подложки е не лошо , ако се изпълни както трябва !не мисля , че проблема на тази нива е първичен от лифтоването , а вторичен - т.е човека е започнал да я кара като оффроуд автомобил !когато се сложат подложки , трябва и да се фиксират против странично измъкаване !
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
                              Дано доживея и аз такава бесна екстра...
                              коя екстра бе, Насов... "чупещи" мостове ли? На диското ще трябва да им "помогнеш" с флекса

Коментар

опаа
                                не чупещи мостове, което сигурно е хитро ако се направи да става на 2-колка, ми 2" лифт с гуми 32-33"...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X