Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедки, разновидности, приложение и технически решения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Честито ! Пожелавам ти колкото може по-рядко да я използваш

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Isaev

дококото виждам, нямаш ролки на водача... ако теглиш под ъгъл ще си прецакаш въжето...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

А доколкото аз виждам , помпата е като моята . Казващ , че на външен вид не се различават , а имат ли предпазно -преливен клапан (байпас ) вътре в помпата ли е или си слагал допълнителен външен ? Като измислиш вариант за включвател , по-надежден от климатика , надявам се да го споделиш .

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло
          А доколкото аз виждам , помпата е като моята . Казващ , че на външен вид не се различават , а имат ли предпазно -преливен клапан (байпас ) вътре в помпата ли е или си слагал допълнителен външен ? Като измислиш вариант за включвател , по-надежден от климатика , надявам се да го споделиш .
          Имат си вграден клапан
          https://htftp.offroad-bulgaria.com/P...saev/lebedka/1
          Ивайло,а забелязваш ли джантите
          И благодаря на всички за пожеланията.

Коментар

Но май клапана не се регулира , нали

Коментар

diavol koleda

Пламене тъй като тука всички сме изключително заинтересовани от твоита лебедка и неината конструкция би ли искал да ни разкажеш нещо повечече за нея даи описаине на устроиството как си направил муфата за свободен ход как се превклучва въртенетона барабана напред и назад как се управлява самта лебедка и накрая ако може и някои друг видео тест надявам се да не съм нахален ама за всички нас тов е някаква светлина в тунела щото доста хора не биха могли да отделят 2000лв. за лебедка и това е все пак някаква алтернатива
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Муфата за свободен ход е вал с външни шлици,зацепен в две последователно разположени втулки/на редуктора и на барабана/.Издърпваш жълтата ръкохватка /която си има фиксатори за двете положения/и валът се отцепва от втулката на редуктора-въжето се изтегля свободно.А движението се обръща от разпределителя,който както писах е механичен и ще бъде подменен с електрически,но в момента имам доста ангажименти и за лебедката не остава време.

Коментар

За какви разпределители пишеш , Пламене , изглежда пак нещо ми е убягнало?

Коментар

Ето го и него,твоят е монтиран на самия хидромотор

Смених хидромотора.
                    Оказа се,че предишният е с много голяма мощност,но с ниски обороти-скорост на изтегляне-1м/мин.Новият е бързооборотен,но няма достатъчна мощност,тоест не му е достатъчно налягането-85атм.Сега предстои модифициране на помпата-повишаване на налягането до 150 атм. и пропускателната способност.Абе "луд умора нема" ще каже Стефан,но няма да и се дам.

Ивайло не бързай да продаваш лебедката

Коментар

• Разбрах те , и на мен ми се иска тя да се "предаде" , а не аз.

Коментар

• Струва мисе че имам подходящ хидромотор за лебетка.тел.08986360180.

Коментар

• Първоначално публикуван от VM
                          Струва мисе че имам подходящ хидромотор за лебетка.тел.08986360180.
                          Давай бързо цена?
                          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

• А това е механична лебедка.Задвижва се от верижна предавка-з.колело монтирано м/у фланеца на скоростната кутия и кардана,и оттам на кардана на лебедката.

Редукторът е с предавателно число 1/45.Въжето е дълго 80м .Пред лебедката се монтира огледало за да се вижда как се навива въжето.Зимата се монтира гребло за сняг/доста големичко/,което се повдига с въжето на лебедката.Собственика се оказа ''наш''човек и доста си побъбрихме.
                            Естествено всичко това му е коствало скъсвания по рамата и чупене на ресьори.

Коментар

• До: Лебедки, разновидности, приложение и технически решения

след редуктора има друга предавка

Коментар

• До: Лебедки, разновидности, приложение и технически решения

аз имам саштиа редуктор и на саштиа джип уаз 69 обаче е с хидромотор щте кача и снимки да я видите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X