Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедки, разновидности, приложение и технически решения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Лебедки, разновидности, приложение и технически решения

От какво е този редуктор и има ли начин да се намери .Щото моя е счупен вече цяло лято.

Коментар

Здр

имам въпрос относно поставянето на лебедка като цяло, доста четох но не намерих нищо конкретно. Поставям тука въпроса защото мисля че е интересен и за други новобранци като мен а и лесно ще се намери.

Вече конкретно, четох че е по добре лебедката да се сложи под 7 градуса , какво мислите вие ?

Поздрави Дончо

Коментар

Първоначално публикуван от dochito Преглед на мнение
        ... Вече конкретно, четох че е по добре лебедката да се сложи под 7 градуса , какво мислите вие ? ...
        Ъгъл от 7 градуса спрямо какво? И къде го прочете?
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Скоро сложих лебедка на една TLK-80 и наклоних задния край надолу. Нямам идея колко градуса е. Идеята е освен болтовете, които все ми се виждат тънички, да държи и триенето, защото така се притиска и към плочата. На практика не вярвам да има някакъв особен ефект.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Ъгъл от 7 градуса спрямо какво? И къде го прочете?

ами до колкото разбрах спрямо шасито на автомобила, но не разбрах коя част на лебедката трябва да е повдигната, прочетох го от някакъв сайт на английски, но не мога да го намеря

Поздрави Дончо

Коментар

Здр,

вече разшифровах идеята на седемте градуса. Ако ролката която реди въжето била на повече от 30 см тогава имало смисъл от тези седем градуса, пиша го само ако някой му е интересно, в моя случай редача е точно пред лебедката така че няма да я слагам под ъгъл

Поздрави Дончо

Коментар

Аз пак не разбрах. Коя ос на лебедката спрямо кое на джипа? Спрямо строителната му хоризонтала, спрямо надлъжната ос, спрямо нейните перпендикуляри?

Коментар

Първоначално публикуван от dochito Преглед на мнение
                  ....е точно пред лебедката така че няма да я слагам под ъгъл

Поздрави Дончо
                  Прочети това и ела в петък. По лесно е.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=21593&page=15
                  И това
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/gr...iscussionid=36
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Колеги, много кофти сте я зарязали тая тема.
                    Тамън сте постигнали резултати и сте се отказали да пишете.
                    Въпроса е много интересен за мен, защото съм точно пред улебедчаване.
                    Ще съм благодарен ако дадете повече подробности за хидролебедките си.
                    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Някой да знае нещо за Smittybilt лебедки?
                      0877 44I 88I
                      Самурай 1,3
                      Дискавъри ТД5

Коментар

• От: Лебедки, разновидности, приложение и технически решения

Имам една молба! Току що (вчера) си взех лебедка Vromos 9500 lb, съответно с плоча за монтиране (благодаря на Чавдар (V93), за което). Има ли колега във форума, който е монтирал такава лебедка (или друга) на Черок от 97-ма година, че като качих кашоните до 3-тия етаж вчера ми "излязоха фасовете" (нямаме асансьор), а нали си нямам рама на джипа и малко се позамислих! Ще ми я монтира доказан майстор и уважан член на форума, но все пак бих искал да видя снимки и да споделим впечатления, относно монтажа и последвалата експлоатация (относно евентуални деформации по конструкцията)... До сега съм "работил" с лебедка, гледайки от страни, но всички знаем, че ако ставаше с гледане, кучето щеше да е най-големия касапин..!!! Така, че ще се радвам и на някой и друг съвет от практиката, относно правилното и безопасно боравене с електрическия уред, който съм си закупил..!!! Благодаря предварително..

Коментар

Мисля,че Митко Фулдата има голям опит с монтажа на лебедки,незнам,дали е монтирал баш на Черок,но за сметка на това бачка заедно с Куадра,доказан познавач на американската техника.
                          Близнаците са другите,за които се сещам-дори се състезават с Чероки.
                          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Някой има ли под ръка снимка на закрепване на колан(за теглене , тираджийски) към барабана на лебедка ? Директно на барабана , без да има друго въже по него ?
                            Ще съм благодарен да видя , че ми се мотат едни такива из главата .
                            TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

За да не отварям нова тема някой знае ли сайт от братски Китай за лебедки.
                              0877 44I 88I
                              Самурай 1,3
                              Дискавъри ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
                                За да не отварям нова тема някой знае ли сайт от братски Китай за лебедки.
                                Има доста но е по-добре сам да си ги намериш за да няма виновни. Така на късмет аз не бих взел от Китай. Китайска от Европа е по-добре. Не излиза по-скъпо. Лошото е, че на практика няма нито сервиз, нито гаранция.
                                Seilwinde е лебедка на немски ...примерно.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X