Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на хидравлично задвижване към механична лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Монтаж на хидравлично задвижване към механична лебедка

Забравих да допълня че оборотите на снегорина трябва да са около 800-1000 U/min.Понеже на самия снегорин не пише нищо за оборотите а и в нета не намерих нищо за този модел.Но за метла която се върти от същия трактор дават тези обороти 800U/min.Не знам дали по конте и кубатурата на двигатела може да се определи какъв е въртящият момент .Предаването става със карданна предавка от раздатка .
    TODAY TOMORROW [COLOR=red]TOYOTA[/COLOR]

Коментар

Намерих този модел помпа orsta tgl 10859 B1.6 -до колкото разбах работи но 160 бара .Въпроса ми е какъв хидро мотор трябва за тази помпа за да върти роторен снегорин и хидро лебетка за в бъдеще ?Изобщо ще ми свърши ли работа тази помпа ?понеже знам че от значение и дебита в минута !но за съжалени така и не открих информация колко дебит има тази помпа !Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20131024_105341.jpg
Прегледи:1
Размер:69.0 КБ
ID:5530181

Моля да ме извините че пиша тук относно роторен снегорин .ако трябва темата да бъде преместена като нова .Мисля че ще е от полза на тези които искат да си монтират снегорин на джипа .

Коментар

Няма проблем да пишеш в темата , но специалистите трябва да се произнесат какъв трябва да е хидромотора за да върши ти работа .
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Обади се на Капрони в Казанлък.Аз си купих от там хидромотора.Обясних им подробно за какво ще се ползва и какви обороти мога да осигоря на помпата и те ми го сметнаха.
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от Sensation Преглед на мнение
            Намерих този модел помпа orsta tgl 10859 B1.6 -до колкото разбах работи но 160 бара .Въпроса ми е какъв хидро мотор трябва за тази помпа за да върти роторен снегорин и хидро лебетка за в бъдеще ?Изобщо ще ми свърши ли работа тази помпа ?понеже знам че от значение и дебита в минута !но за съжалени така и не открих информация колко дебит има тази помпа ![ATTACH=CONFIG]642148[/ATTACH]

Моля да ме извините че пиша тук относно роторен снегорин .ако трябва темата да бъде преместена като нова .Мисля че ще е от полза на тези които искат да си монтират снегорин на джипа .

Хидравличните помпи на ifa w50 са на орстахидравлик и визуално прилича на такава, а дебита е 10л./мин.

Коментар

Здравейте колеги .Относно моя проект за монтиране на хидравлична система на Toyota landcruiser KZJ 70 с цел за поставяне на хидравлична лебетка отзад и за роторен снегорин отпред .До момента съм закупил Джипа Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20131130_135315.jpg
Прегледи:2
Размер:61.0 КБ
ID:5545846Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20131130_135254.jpg
Размер:63.0 КБ
ID:5545847Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20131130_135302.jpg
Размер:60.5 КБ
ID:5545848 също така снегорина Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130929_132139.jpg
Прегледи:3
Размер:132.2 КБ
ID:5545849 два хидравлични мотора Натиснете снимката за да я уголемите

Име:31102.JPG
Размер:88.9 КБ
ID:5545855Натиснете снимката за да я уголемите

Име:31103.JPG
Размер:95.8 КБ
ID:5545856Натиснете снимката за да я уголемите

Име:31105.JPG
Размер:83.8 КБ
ID:5545858Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$T2eC16VHJG!FFm40JyY5BScnFnR)Bw~~60_1.JPG
Размер:15.8 КБ
ID:5545850 този е бутално аксиален мотор .А другия е Danfoss OMR 80Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$T2eC16JHJGsFFMlu285+BSeod-h+6!~~60_1.JPG
Размер:18.4 КБ
ID:5545852Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$T2eC16hHJHkFFl70jm2oBSeoe9yjcQ~~60_1.JPG
Размер:27.0 КБ
ID:5545851 не знам все още кой от двата на кой агрегат ще монтирам .Съща така взех и филтър Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$(KGrHqFHJCsFCfvnje2yBQw6uNB6sg~~60_1.JPG
Размер:32.8 КБ
ID:5545859и две бързи връзки Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1080475_small.png
Размер:131.2 КБ
ID:5545860.Оригинална стойка за компресора на климатика за 1 KZ мотор също взех като на нея смятам да монтирам помпата .Помпата за сега още не е уточнена !
              Прикачени файлове

Коментар

Въпрос към знаещите !Един познат ми подари хидравлична помпа модел С14 Х със въртене на оста по часовниковата стрелка .Точно такава търся относоно посоката на въртене !Но в нета не можах да открия никаква информация относно параметрите на помпата а и на табелката не пише .Та някой ако знае нека сподели .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20131219_174329.jpg
Размер:40.1 КБ
ID:5546969Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20131219_174344.jpg
Размер:37.2 КБ
ID:5546970

Коментар

Ако няма нищо против Бакалов , че му ползвам темата и аз искам съвет , за една лебедка . Та става въпрос , за лебедка от Краз , какъв хидромотор да и копирам за да е достатъчно силна . Ще монтирам две лебедки , едната е от зил131 и за нея е ясно ,че и монтирам помпа която е била на таква лебедка и е изпробвано , Бакалов ми я даде и на него му имам доверие , че няма да ме подведе , но за кразовата не знам , даже не и знам и предавателното отношение , знам само че е страшно тежка и на ръка 4-ри човека не можахме да я свалиме от камиона и я свалих с кранчето . Моля ви за компетентни мнения , не за догадки .ABV_Attachments lebedki zil kraz.zip

Коментар

Ще извинявате за снимките ама само така можах да ги кача , някой ако може нека ги редактира и качи да се виждат .

Коментар

Това животно на какво смяташ да го монтираш??
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        Това животно на какво смяташ да го монтираш??
                        На Скания , платформа . Помпата на скоростите ще я слагам от гондола .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0139.jpg
Размер:141.1 КБ
ID:5547987На тази Скания.

Коментар

Ясно, но пак ми се струва излишно голяма. Успех.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Моята помпа беше от Камаз и въртеше ЗИЛ-овата лебедка нормално , единствено като загрееше маслото почваше по бавно и трябваше да се чака да изстине . Кразовата лебедка май че беше също като Ураловата , а пък всичко зависи какъв товар ще дърпаш - по мощната лебедка ще и трябва по малко задвижваща сила съответно малък мотор за да изтегли един и същи товар спрямо по слабата . Съгласен съм с Таргича че помпата е излишно мощна ама щом такава имаш я слагай , монтирай мотора и пробвай , мисля че ще стане .
                            P.S. Щеше да ми пращаш едни снимки или поне да кажеш предавателното число ...
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                              Моята помпа беше от Камаз и въртеше ЗИЛ-овата лебедка нормално , единствено като загрееше маслото почваше по бавно и трябваше да се чака да изстине . Кразовата лебедка май че беше също като Ураловата , а пък всичко зависи какъв товар ще дърпаш - по мощната лебедка ще и трябва по малко задвижваща сила съответно малък мотор за да изтегли един и същи товар спрямо по слабата . Съгласен съм с Таргича че помпата е излишно мощна ама щом такава имаш я слагай , монтирай мотора и пробвай , мисля че ще стане .
                              P.S. Щеше да ми пращаш едни снимки или поне да кажеш предавателното число ...
                              Нее бе Бакалов , тази помпа от теб ще я слагам на зиловата лебедка , на кразовата не знам каква да сложа .

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
                                Нее бе Бакалов , тази помпа от теб ще я слагам на зиловата лебедка , на кразовата не знам каква да сложа .
                                Кразовата лебедка какъв товар се очаква да тегли , щото ако е до 5 тона търси такъв мотор , оттам нагоре ще ти трябва по мощен
                                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X