Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нощен оффроуд без фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Братче, душа си давам за един Дифендър, ама не щат душа, а пари...

От УАЗ-ката се плаша, че от шофьора се искало и да може да я поправя, а аз съвсем не мога.

Тойотата много ми допада като марка - баща ми има новичък пикап Hilux, който страшно ме кефи, а сестра ми - Мицубиши L200 и той е върхът на сладоледа, ама най-много ме привлича Дифендъра. Това е автомобилът на мечтите ми, и ако е рекъл Господ...

А дотогава - като няма риба, и ракът е риба!

Коментар

Най са ми странни тия дето разправят в захлас къв благороден спорт бил лова. Добре че има стари другари които познават който трябва. Щото един такъв благородник много се учуди кат му набутах цевта в устата. То и аз се учудих, щото два предни зъба минус били средна телесна, и искаха да ме пратят чак в кауша. Пък аз имах работа другаде))
      Не мога да схвана от къв зор трябва да ида в къщата на някого и да го убия. Или децата му. Докато в магазина стои и се разваля купища безсмислено от поколения месо. А ония в гората са свободни, умни, и значи също като нас. Или по-читави.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
        Най са ми странни тия дето разправят в захлас къв благороден спорт бил лова. Добре че има стари другари които познават който трябва. Щото един такъв благородник много се учуди кат му набутах цевта в устата. То и аз се учудих, щото два предни зъба минус били средна телесна, и искаха да ме пратят чак в кауша. Пък аз имах работа другаде))
        Не мога да схвана от къв зор трябва да ида в къщата на някого и да го убия. Или децата му. Докато в магазина стои и се разваля купища безсмислено от поколения месо. А ония в гората са свободни, умни, и значи също като нас. Или по-читави.
        Адаш, каква е тая агресия у тебе?

Изобщо не очаквах такава реакция от човек с такова брилянтно чувство за хумор! Е, може да си имал повод, но да се надяваме, че на нас няма да ни навираш цеви в устите!

А иначе и трепането на хора не е богоугодно дело, но на война хората медали получават...
        А също убийците ги съдят, а полицейските снайперисти заплати получават...
        Темата е дълбока и разностранна.
        Въпрос на гледна точка!

Коментар

Оня освен другото беше и мазно копеле. За таквиз имам Голям хумор - 2.
          С хората работата е друга, те са вреден дивеч, а ендемично - и плевелен. Ама са ми къси ръцете(((

Коментар

да ви кажа честно лова е хубаво не6то лошо обаче да е в определени граничи.отивате ловната дружанка отстрелвате едно прасе и сядате на масата да хапнете и да се посмеете-ако се лови така ште има винаги животни и за лов и за гледане.Обаче уви не е така повечето ,да не кажа всички ловци убиват всичко което излезе на мушката.БРАКОНИЕРИТЕ са наи отвратителните хора на света.
            за жалост поечето ловчи са бракониери
            връти джевреко и гас до ламарината

Коментар

AБе ...

От лова има голяма полза! Тия срокове дет се дават за ловуване неса случайни и ако се спазват няма проблеми! Но аз лично съм присъствал на лов на, който дружинката се събира и прецедатела казва абе квото излезне трепете ше видим ко ше прайм! ТВа е стреляне на месо! Та нали уш на човка му се вика хомусапиенс и тва го отличава от животното..., но след тая гледка немислех така! Излезе една сърна и си представете 20 ловджии "хишници" какво я направиха! Се едно сме на война! А ако някой е виждал как умира такова животно.... трагедия! И аз хода на лов и аз убивам, но определени видове!
              Да убиеш хишник от типа на чакал или вълк или лисица не е лошо даже е полезно! По последните данни броя на хишниците у нас е нараснал бая! А от там намалява популациата на тревопасните! Особено такъв тип животни необиват за да се наядът - те убиват колкото може! Пример са кокушарниците лисицата влиза и утепва сички кокошки, а изяжда примерно само една! Такъв звер с кеф му однасам главата!
              Иначе за подхранване на със сено и други работи зимата лелелеле не на мене тия аз невярвам ... Несъм виждал хранилка за животни от детски години .... или впрочем има ама на нея седи на пост некой "хищник" от тич хомосапиенсите....
              4ао
              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

DANI евала мои човек си тва което казваш е абсолютно вярно.ЕВАЛА
                хишниците трябва да отстрелват.И като се ходи на лов за прасе да се отстрелва прасе а не каквото излезе на мушката.ЕВАЛА
                връти джевреко и гас до ламарината

Коментар

за 4х4 и лов неможе да се говори, защото според законите на нашата страна лов може да се практикува само по светло, пеша или на кон, в групи, като се използва по желание ловджийско куче. всичко друго си е бракониерство. знам, защото скоро станах ловджия и четох разни книги.

купих си пушка, отидох един път, ама май не е за мен тая работа

в тази връзка от колеги ловджии знам, че най - хубавата кола за лов е тази, която неизглежда като кола за лов, защото иначе няма как да се измъкнеш от горските и полицайте, а глобите били страховити. освен това в тази кола трябва да се събират трима, шофьор, светец /тоя дето държи фара/ и стрелец, най - добре се представяли москвич, шкода, опел вектра и други такива автомобили, разбира се в колата става кочина, но това било част от тръпката
                  drive alive

Коментар

Колега, не си чел достатъчно, забранено е ползването на нощни уреди и изкуствени изтоници на светлина, а не нощния лов! Няма по-готин лов от лова на хищници на лунна светлина!
                    А за джипа аз също съм на мнение,че от Дифендъра по-хубаво няма, може би затова съм с такъв!

Коментар

може да съм пропуснал някоя глава от учебника, все пак нали знаеш, изпит ама не точно

дифендера е страхотна машина но мнооооого съпо, като се счупи и ако не е подготвен пак има проблеми. итрябва си и окачване и лебедка и гуми и шнорхил и тн.
                      drive alive

Коментар

Не се хваля с Дифендъра си, просто незнам друга машина освен УАЗ-а на която да отвориш ввратата за да се излее тинята и да не те притеснява нищо!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X