Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нощен оффроуд без фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ХАХА

Така веднъж бехме на лов и добарахме едни яребици и нали требе да ги распраснем... бехме с един бус и такмо си бехме събрали пушките в калъфите и сме си тръгнали и тоя дет беше с нас вика аре аз ше слезна ги прасна вие сглобявайте ваште пушки! Негасим обаче мотора на буса и те седат немърдат обаче пича така се гмурна в тех, че със зор една и неможа да ги прасне! Аз му викам колата неги оплаши... , а тебе кат видеха и неостана една
    4ао
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Роко, за вратите си абсолютно прав. Тях пък въобще не ги затваряме.

Коментар

Аз съм с люк и го препоръчвам горещо!

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
          Първоначално публикуван от Тихомир Севов
          Решението е просто-или трепи глиганите с бомба,или напий/дрогирай/коня , а за по-евтино му натъркай муцуната с чесън.Може да използуваш и ванилия-тогава коня също няма да подушва глиганите и да се плаши,но много ще киха и груховете като го чуят ще избягат. А може като чуят коня да киха да паднат от смях на земята и да получат инфаркт и да се гътнат. .Така ще спестиш и муниции и няма да дигаш дандания да гърмиш.
          направо тренирай глигани-камикадзе и те да трепат по цяло стадо...
          само не виждам връзката с лова и спорта като цяло...
          А трябва ли да има връзка? Ние с жена ми се сцепихме от смях с тая тема. Направо си е шедьовър.
          Предлагам Венци да направи класация топ 10 и да вкара тая тема там. Уникат е.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Като става въпрос за лова, очилата за нощно виждане са страшно полезни ако си окомплектован и с арбалет с мерник с нощно виждане! Тихо идваш и тихо си тръгваш!

Коментар

Ейййййййййййййййййййй

Ама вие големи бракониери са извъдихте бе! Нощем лова е забранен! Само да ви фанаааааааааааа ....
              По междодругото тва бракониерството не е добра работа! След некой ден ше излезнем да се разходим в гората и мухи нема да има ..., а преди години си спомням дедо ми докат ме водеше беше пълно с кви ли не животни който едва ли ще видим някаде! Аз сърна например несъм виждал от години тука в нашия край...
              4ао
              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Re: Ейййййййййййййййййййй

Първоначално публикуван от DINI
                Ама вие големи бракониери са извъдихте бе! Нощем лова е забранен! Само да ви фанаааааааааааа ....
                По междодругото тва бракониерството не е добра работа! След некой ден ше излезнем да се разходим в гората и мухи нема да има ..., а преди години си спомням дедо ми докат ме водеше беше пълно с кви ли не животни който едва ли ще видим някаде! Аз сърна например несъм виждал от години тука в нашия край...
                4ао
                Много си прав, аз съм много против бракониерите, тдябва да си голям идиот да не оставиш никаква възможност на животните, какви ли неща не измислят хората за да прецакат максимално животните, тоя коя сърна ще го забележи? ами през ноща?

Кви са тия хора дето им е кеф да изтрепят всичко?

no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от ymk
                  Първоначално публикуван от LJ73
                  направо тренирай глигани-камикадзе и те да трепат по цяло стадо...
                  само не виждам връзката с лова и спорта като цяло...
                  А трябва ли да има връзка? Ние с жена ми се сцепихме от смях с тая тема. Направо си е шедьовър.
                  Предлагам Венци да направи класация топ 10 и да вкара тая тема там. Уникат е.
                  лова е спорт, доколкото се практикува за удоволствие... ако със сигурност ще застреляш животното, става като пазаруване...
                  същото е и с риболова: лови се с 5, 10 /и повече въдици/ и "докато спре да кълве" независимо, че вече са хванати 10кг /и повече/ риба - няма прошка и за маломерните...

Затова казвам, че "няма връзка със спорта"
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Прав си връзка няма аз също не стрелям по животни и не ловя риби, Но дискусията в едн момент стана нечовешки смешна.
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Смешна,смешна , че чак трагична!По нашия край не остана дивеч от супер ловци-маскирани като нинджи и по-добре въоръжени и от бат Рамбо,с модерни джипове или със специално купени за целта Ниви и тем подобни, а ние тук се чудим как по-тънко да направим ремонт или да дооборудваме колите си.Ама какво се чудим - в таз е**на държава,туй въобще не е най-големия проблем.Това е животът , но колкото и гаден да е трябва да се живее, още повече че за да стигнем до тук до голяма степен сме си виновни и ние,че търпим.

Коментар

Сори ! От утре се разоръжавам и тръгвам на съботна литургия!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                          Сори ! От утре се разоръжавам и тръгвам на съботна литургия!
                          Отложи да поне да мине и утрешния лов, де!

Коментар

Колега, скоро ще трябва да се скрием в отделен сайт, защото ще ни линчуват! Стадо прасета трева пасе пред ядосан привърженик на природата който не е излизал от офиса и един наръч сено не е занесъл в гората през зимата..

Коментар

сеното няма общо с лова и събираш го и го съхраняваш , за да нахраниш някое животно

а лова си е чисто убиване на такова

слушала съм и теория, че ловците са полезни за природата , но както и да ги гледаш те убиват и не защото умират от глад

Коментар

Мани, мани! Тихо, да не чуят!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X