Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нощен оффроуд без фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Майтапа настрана, невероятно предимство е да се движиш нощем в пълна тъмнина, който опита ще разбере за какво става въпрос! Но да не се промъква тайно в ТКЗС-то и да краде вършачката! И да не плаши горския, че ще ни изгони!

Коментар

Да откажа? Това??? Абсурд! Ама целия съм на парчета зад летището сред разни локви, събирам се бавно и със скърцане. Затова и не можах на Ком - Емине((( Толкова исках, а отсякъде лентяи и глупаци. Ех!((( Забавиха ме, още ме мотат. Тая смола и това стъкло не са работа за в къщи или на тротуара.

Коментар

diavol koleda

Първоначално публикуван от Volk
        Стефане, понеже си много готин те каня на нощно сафари в гората без фарове да гоним цигани бракониери, да видиш като искочиш от тъмното как бягат с по две трупи на рамо!!
        Искам филм ма много искам това ще стане за разказ на Ръдиарт Киплинг май така се казваше незнам
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Извинявай, имаш впредвид пълнолуние но не с очила или пълнолуние и очила за нощно виждане?
          без очила разбира се... откъде да ги взема...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
            В гората не е много интезивно насрещното движение!
            майтапа настрана, аз съм пробвал без фарове при пълнолуние и познат черен път - няма проблеми, но ако идеята е да не те видят животните /например за лов/ мисля, че няма да има желания ефект... докато се движиш не се плашат, но щом спреш бягат...
            Ако спреш и угасиш двигателя се плашат и бягат. Затова основното правило е НЕ ГАСИ! Тогава не бягат, а усетили някаква промяна се оглеждат и ослушват.

Коментар

Колега, това е абсолютно вярно! Незнам дали си пробвал да обикаляш гората с кон. Заради миризмата на коня не те надушват, а прасетата понеже не виждат по далече от 5 метра може да минат под коня! За съжаление тогава те усещат, плашат коня и трябва яко да се държиш на седлото

Коментар

На кон не съм, но с конска каруца/гуменка/ става почти по същият начин. Миризмата на кон наистина не ги плаши, а пък за да не се плаши коня не е необходимо да ги допускаш да дойдат толкова близо даже и да си си взел само "късата" пушка.

Коментар

може да свикнеш коня със стрелбата - като едно време кавалерийските коне... или бойните слонове в Индия...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Това наистина е проблем и изисква много време и търпение, но става.
                    Просто почваш всеки ден да стреляш отдаче, коня е вързан и постепенно с дните приближаваш.. и много захар на бучки!

Коментар

Решението е просто-или трепи глиганите с бомба,или напий/дрогирай/коня , а за по-евтино му натъркай муцуната с чесън.Може да използуваш и ванилия-тогава коня също няма да подушва глиганите и да се плаши,но много ще киха и груховете като го чуят ще избягат. А може като чуят коня да киха да паднат от смях на земята и да получат инфаркт и да се гътнат. .Така ще спестиш и муниции и няма да дигаш дандания да гърмиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов
                        Решението е просто-или трепи глиганите с бомба,или напий/дрогирай/коня , а за по-евтино му натъркай муцуната с чесън.Може да използуваш и ванилия-тогава коня също няма да подушва глиганите и да се плаши,но много ще киха и груховете като го чуят ще избягат. А може като чуят коня да киха да паднат от смях на земята и да получат инфаркт и да се гътнат. .Така ще спестиш и муниции и няма да дигаш дандания да гърмиш.
                        направо тренирай глигани-камикадзе и те да трепат по цяло стадо...
                        само не виждам връзката с лова и спорта като цяло...

Коментар

СПОРТА!

Ако говориш за офроада без него лова е немислим или е тъп Аз лично нехода за лова толко колкото за оффроада, даже повечето оффроад преживявания са ми по лововете! Хубавото е, че имам там един приятел и той беше със саморай и се вадим един друг, а кат затънем и двамата има 20 ловджии дет одат пеша направо ни носат
                          4ао
                          Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Спорт е да тичаш като идиот в кръг с други идиоти, да вдигаш железа или с още много други идиоти да гоните кълбо с въздух между няколко кола!
                            Оффроуда и лова са преживявания!

Коментар

diavol koleda

Оффроуда и лова са преживявания!
                              Най-накрая някои да се сети
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

Животните не бягат когато се изгаси двигателя.Те бягат когато тряскаш вратата на джипа.НЕ ТРЯСКАИ ВРАТАТА
                                връти джевреко и гас до ламарината

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X