Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нощен оффроуд без фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Скъпа Софияанита!
    Няма по-заинтересовани хора от нас гората да е пълна с животни!
    За щастие България ни е такъв късмет, че не е проблем много бързо да се напълни с всякакъв дивеч, дори такъв който не е живял тук!
    И това се прави от такива като нас, а не като вас!
    Ти какво направи в това отношение?

Коментар

Айдее, отиде конят в реката...

Не се опитвай да се бориш - тая битка е обречена, колега!

Коментар

Прав си, а и бях забравил за утрешната литургия! Отивам да се готвя!

Коментар

не знам кои точно сме ние и Вие

за себе си знам, че не би ми доставило удоволствие да убивам живо същество

хората имат различни страсти и интереси а аз съм от тези, които не приемат лова

Коментар

Volk,това все пак е майтап,но не ти ли се струва,че повечето ловци избиват комплекси с лова,а?Може вие да не сте от тях, но много от вашите колеги са точно такива.Ами като са много ербап и искат да убиват,да отидат в Африка и да се опитат да гътнат някой лъв с копие,както правят масаите,а не тука въоръжени с най-модерни оръжия и уреди за нощно виждане 10 човека да дебнат някое умряло от глад диво прасе, или някой пъдпъдък. А пък вълка колкото и да е сит,все гората гледа,и ловджията също.

Коментар

Ако говориш за парвенютата, техния лов е част от аксесоарите, заедно с G то, манекенката и т.н.
              Ще ми повярваш ли, ако ти кажа че точно с техните пари ще се напълни гората?

Коментар

Лично аз ползвам нощни прибори само срещу хищници и ако искате мога да ви разкажа какво прави лисицата със сърнето, а София?

Коментар

Не са повечето ловци такива, по-малката част са, но една лъжичка фъшкии скапва цяла каца мед.

Има такива, които ловуват на фарове и бракониерстват, има и такива, които разселват яребици, фазани, кеклици, подхранват с фураж, купен със собствените си пари и пр.

Грешно е да се подхожда от частното към общото.

Коментар

в природата има някакав баланс и хранителна верига - това сме го учили пж биология

хищника ловува , но го прави , за да се нахрани себе си и малктие например

хищника не мисли за това - искам тръпката да дебна и да го убия

Коментар

Аз мисля, че в природозащитните вопли има голяма доза поза, но това е лично мнение.

Все пак този форум е за оф-роуд...

Коментар

Софияанита, в природата на хищника не му се прекъсва района с магистралата по която ти отиваш на море! Тук природата може да бъде само култивирана...

Коментар

така е , на това измества темата из основи и праща в друга насока

Коментар

ОК, отивам да изтупам праха от библията!

Коментар

щом внезапно си изпитал нужда да я поразлистиш - казвам го шеговито не заядливо

изказах мнение и поспорих, далеч съм от мисълта, че ще "залича" ловците - имам и близки роднини ловци, които обичам, НО НЕ ПРИЕМАМ ЛОВА и това е лична позиция

Коментар

Volk & Little Joe,сигурен бях,че не сте от тия-безмозъчните ловци и затова заслужавате най- малкото поздравления. А за да се върнем на темата-не мислите ли,че най-добре и най-лесно приспособените джипове за лов или сафари са лендроувъра,уазката и тойотата?Може би това е конструктивен плюс,но според наблюденията ми е така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X