Майтапа настрана, невероятно предимство е да се движиш нощем в пълна тъмнина, който опита ще разбере за какво става въпрос! Но да не се промъква тайно в ТКЗС-то и да краде вършачката! И да не плаши горския, че ще ни изгони!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нощен оффроуд без фарове
Свий
X
-
Да откажа? Това??? Абсурд! Ама целия съм на парчета зад летището сред разни локви, събирам се бавно и със скърцане. Затова и не можах на Ком - Емине((( Толкова исках, а отсякъде лентяи и глупаци. Ех!((( Забавиха ме, още ме мотат. Тая смола и това стъкло не са работа за в къщи или на тротуара.
Коментар
-
diavol koleda
Искам филм ма много искам това ще стане за разказ на Ръдиарт Киплинг май така се казваше незнамПървоначално публикуван от VolkСтефане, понеже си много готин те каня на нощно сафари в гората без фарове да гоним цигани бракониери, да видиш като искочиш от тъмното как бягат с по две трупи на рамо!!
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
без очила разбира се... откъде да ги взема...Първоначално публикуван от VolkИзвинявай, имаш впредвид пълнолуние но не с очила или пълнолуние и очила за нощно виждане?
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Ако спреш и угасиш двигателя се плашат и бягат. Затова основното правило е НЕ ГАСИ! Тогава не бягат, а усетили някаква промяна се оглеждат и ослушват.Първоначално публикуван от LJ73майтапа настрана, аз съм пробвал без фарове при пълнолуние и познат черен път - няма проблеми, но ако идеята е да не те видят животните /например за лов/ мисля, че няма да има желания ефект... докато се движиш не се плашат, но щом спреш бягат...Първоначално публикуван от VolkВ гората не е много интезивно насрещното движение!
Коментар
-
Колега, това е абсолютно вярно! Незнам дали си пробвал да обикаляш гората с кон. Заради миризмата на коня не те надушват, а прасетата понеже не виждат по далече от 5 метра може да минат под коня! За съжаление тогава те усещат, плашат коня и трябва яко да се държиш на седлото
Коментар
-
На кон не съм, но с конска каруца/гуменка/ става почти по същият начин. Миризмата на кон наистина не ги плаши, а пък за да не се плаши коня не е необходимо да ги допускаш да дойдат толкова близо даже и да си си взел само "късата" пушка.
Коментар
-
може да свикнеш коня със стрелбата - като едно време кавалерийските коне... или бойните слонове в Индия...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Решението е просто-или трепи глиганите с бомба,или напий/дрогирай/коня , а за по-евтино му натъркай муцуната с чесън.Може да използуваш и ванилия-тогава коня също няма да подушва глиганите и да се плаши,но много ще киха и груховете като го чуят ще избягат.
А може като чуят коня да киха да паднат от смях на земята и да получат инфаркт и да се гътнат.
.Така ще спестиш и муниции и няма да дигаш дандания да гърмиш.
Коментар
-
направо тренирай глигани-камикадзе и те да трепат по цяло стадо...Първоначално публикуван от Тихомир СевовРешението е просто-или трепи глиганите с бомба,или напий/дрогирай/коня , а за по-евтино му натъркай муцуната с чесън.Може да използуваш и ванилия-тогава коня също няма да подушва глиганите и да се плаши,но много ще киха и груховете като го чуят ще избягат.
А може като чуят коня да киха да паднат от смях на земята и да получат инфаркт и да се гътнат.
.Така ще спестиш и муниции и няма да дигаш дандания да гърмиш. 
само не виждам връзката с лова и спорта като цяло...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
СПОРТА!
Ако говориш за офроада без него лова е немислим или е тъп
Аз лично нехода за лова толко колкото за оффроада, даже повечето оффроад преживявания са ми по лововете! Хубавото е, че имам там един приятел и той беше със саморай и се вадим един друг, а кат затънем и двамата има 20 ловджии дет одат пеша направо ни носат 
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
diavol koleda
Най-накрая някои да се сетиПървоначално публикуван от VolkОффроуда и лова са преживявания!
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар