Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майти Джъмп - рекламата в Офнюз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: От: Майти Джъмп - рекламата в Офнюз

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Една добра "осигуровка" е да пуснеш достатъчно консуматори. Например фарове + нагревател на задното стъкло. Така има поне минимален шанс да ограничиш пиковете до търпима за електрониката стойност.
    Ако електрониката е съобразена със автомобилните стандарти, нищо не би трябвало да и стане. Заради аварийните ситуации и екстремистите в тях е специфициран случаят на "load dump". Съвсем ясно е указано, че електрониката трябва да издържа 70 - 90 волта пик за около 0.5 секунди. 28 волта беше към 2 минути...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Абе да, ама аз тва съм го правил на коли доста по-сложни от лада и да чукам на дърво нищо не е сдавало багажа. Явно инженерите не са пълни идиоти и са сложили защита от пикове.
      Не че го препоръчвам, да не ме разбере някой погрешно.

Ама тука стана малко като - абе не мога да ти дам ток, колата ми е с компютър???? wrf?!!?!?!?!
      Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Ако електрониката е съобразена със автомобилните стандарти, нищо не би трябвало да и стане. Заради аварийните ситуации и екстремистите в тях е специфициран случаят на "load dump". Съвсем ясно е указано, че електрониката трябва да издържа 70 - 90 волта пик за около 0.5 секунди. 28 волта беше към 2 минути...

Тъй де, аз кво разправям
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Знам това. И въпреки всичко, доста често се случва каквото се случва.

А иначе фОбията ми устиска на акумулатор, закачен наопаки. Сдаде само алармата и отново изгоря бушончето на музиката + още няколко от големите бушони (40-100А).
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Майти Джъмп - рекламата в Офнюз

тази сутрин може да се нарече "утрото на стартовите кабели" - от Плиска до Панчарево видях поне 10 двойки коли, между които протичаха "любовните искри" демек даваха си ток До края на седмицата го дават все така, че и по0студено... Е ТЕ СЕГА е моментЪТ да се пробвая тая джаджа "майти джъмп" работи ли или е чиста измама
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            ...да се пробвая тая джаджа "майти джъмп" работи ли или е чиста измама
            Ъхъ. 4 литра дизел, зареден с нафта през юли, не-пален от тогава, с акумулатор 60Ач, не-зареждан оттогава и оставен на включена аларма. Добър тест ще бъде.

Коментар

Ама все някой трябва да се набута да си го купи, нали?
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                Ама все някой трябва да се набута да си го купи, нали?
                Ти пък. Ще искаме екземпляр за тестване от търговеца.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Знам това. И въпреки всичко, доста често се случва каквото се случва.

А иначе фОбията ми устиска на акумулатор, закачен наопаки. Сдаде само алармата и отново изгоря бушончето на музиката + още няколко от големите бушони (40-100А).
                  Обръщането на поляритета също е залегнало в тия стандарти. Друг е въпросът, че още не ми е попадала аларма направена така че да устиска на всички тия хубавини... Афтърмаркет радиата също. Май само във фабричните са взети някакви мерки.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Car_supply.jpg
Прегледи:1
Размер:17.7 КБ
ID:5342374
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X