Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж и помпане на гума чрез запалване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Насов
    пък относно транспортирането на тези полезна вещ, ако не се хване някаде удобно вътре, се ще се намери каде да се закача отвън. за граждански автомобил е малко по-неудобно, но намирането на място за джак според мен най-малко зависи от дължината му. тирси се функционалност, лесен достъп и здраво да е хванат. пък той не е речено, че не трябва да се сваля от колата, може да си го лсагаш на предна или задна броня ако искаш, да ти е под ръка, а после да си го прибираш дома и да не го влачиш из градЪ 5 дни. и пак ни е странно в бая голямшкото голоперище да няма място за свесен джак. аз така кацнах наскоро връз 1 мантинела, и тя беше към 60 см висока, пък и гумато още 1/2 на 29" смятай си, няма как да стане с къс джек и на сняг дето потъва още и се плъзга... е аз нямах никъф, но искам да зема 60-ка.

Значи, парите не са проблемни в случая. Но при положение, че колата не ти е само за състезания, дължината си е бая важна. Една педя отгоре не е малко. Мисля, че този въпрос е бил дискутиран тук, а бях пуснал и снимки как съм закрепил моя хай-лифт. При положение, че возя хора и на задната седалка, и че имам и друг постоянен багаж, 48" са максимума, който мога да събера удобно.
    Вариант отвън на бронята за мен не е приемлив, защото трябва да му се прави надеждно закачване, а и през цялото време ще бъде изложен на неблагоприятни въздействия - влага, кал, пясък, евентуални механични повреди. За горе на багажника да не говорим. 40-50 кила високо горе на покрива не ми трябват.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/
      Тези дни ще изпробвам челния опит на руските тойотаджии да забортирам една гума с " пиратка "
      Звучи логично , но пък след това ще се наложи разглобяване и почистване на боклуците вътре За екстренни ситуации в гората мисля , че ще стане .
      Е ! Пробвах - НЕ СТАВА ! Три вида /модела/ и нищо . Гръмне и толкоз .

Коментар

Митко ...

Пробвай със Старт газ за дизели (спрей) .... което си е етер ...
        Или с бензин .... да видиш дали не става .....
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

идеята на Митко (фулда) беше дали става с пиратка... а със спрей и бензин е пробвано и става безпроблемно...
          VPetrov.photography

Коментар

Тези дни ще изпробвам челния опит на руските тойотаджии да забортирам една гума с " пиратка "
            Звучи логично , но пък след това ще се наложи разглобяване и почистване на боклуците вътре За екстренни ситуации в гората мисля , че ще стане .
            Е ! Пробвах - НЕ СТАВА ! Три вида /модела/ и нищо . Гръмне и толкоз .
            Те това трябва да се премести като нагледно обяснение на процеса в темата за обемнодетониращите боеприпаси - пиратката си е конвенционален взрив, а дисперзираните във въздуха капки гориво или наситените пари са си обемен
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
              обемнодетониращите боеприпаси - пиратката си е конвенционален взрив, а дисперзираните във въздуха капки гориво или наситените пари са си обемен
              или казано на чист български език
              Пробвах - НЕ СТАВА
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X