Кобрата е перфектна гума за път и за извън него. Няма почти никакъв шум на асвалта. За съжаление не произвеждат размер достатъчно голям за мен иначе веднага бих си взел.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
шосейни или рошави гуми
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Yordan KolevКобрата е перфектна гума за път и за извън него. Няма почти никакъв шум на асвалта. За съжаление не произвеждат размер достатъчно голям за мен иначе веднага бих си взел.
http://www.yokohamatire.com/TireSizes.asp?TireID=100
Коментар
-
Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовСъвсем скоро пристигна джипка с оплаквания подобни на тези които ти описваш, сеене, нестабилност в завои, трудно спиране с занасяне.
Тврърдението на собствениците беше , че причината е в гумите. Гумите според мен бяха перфектни и въпреки това те предпочетоха да си купят нови. Речено сторено. Само че причината се оказа съвсем друга. Огледа на ходовата част показа доста проблеми , като напречната щанга държаща предния мост и задни надлъжни щанги които просто се местеха свободно в леглата си.... Е за каква стабилност да говориме тогава....
Иначе аз също разбирам от скъпи гуми и с кеф бих си сложил такива. Само че нейсе ....
Между впрочем търся комплект метални джанти за ЛРД1 до 1994 , рейндж класик или дифендър за да ги комплектовам с малатестите."Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexПървоначално публикуван от Yordan KolevКобрата е перфектна гума за път и за извън него. Няма почти никакъв шум на асвалта. За съжаление не произвеждат размер достатъчно голям за мен иначе веднага бих си взел.
http://www.yokohamatire.com/TireSizes.asp?TireID=100
Коментар
-
Re: шосейни или рошави гуми
Първоначално публикуван от chris_vicomМиналата година карах с Вранглер А/Т - пак по-големи (и поизносени) изкривиха се.Много странно... Наложи се та ги изхвърлих на 50% износване заради същата причина.
Смених ги с интересни според мен гуми - отвътре рошави, а отвън асфалтови
Засега много ми харесват, но иде зима и ще видим
Коментар
-
общо взето си прав но нещата с гумите винаги са много специфични и конкретни. Кобра НТ до 150 е добре със стабилноста и спирането е прилично. На неотъпкан сняг е перфектна. Не съм карал на сняг ама така казват. Виж за лед не е супер. За това гумите се оценят комплексно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexНа неотъпкан сняг е перфектна. Не съм карал на сняг ама така казват."Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар