Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шосейни или рошави гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Миналата зима не я усетих с Кобрите, а за скоростта - стигал съм и 200...
    А това да е нестабилна или пък да не върви и да шуми - никога не е имало подобно нещо. Само на лед трябва да се внимава повечко...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Благодаря на всички отново за взетото отношение по моя въпрос !!!
      Долу-горе вече взех някакво решение.
      От чисто любопитство искам да попитам, защо не стават гуми от микробус

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
        След две години и 38" ще са ти малки
        Всичко си има граница, мойта е около 37-те инча. Иначе трябва да добавям и цилиндри, а ме мързи. Искам почивкаааааааааа
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Я и аз да попитъм за гумите искам гуми за сняг и лед , за сега съм с Пирели Скорпион (така взех джипа) но не съм доволен , многа са зле на сняг и без 4х4 зимата не могат да отлепя. А и искам да не са на някакви космичиски цифри от по -300-400лв едната

Коментар

Първоначално публикуван от kokosuz
            Благодаря на всички отново за взетото отношение по моя въпрос !!!
            Долу-горе вече взех някакво решение.
            От чисто любопитство искам да попитам, защо не стават гуми от микробус
            Въпроса ти за бусовите гуми е хубав .
            Може би отговора е в това, че бусовите гуми са по тежки имат повече слоеве в кострукцията си и от там возията трябва да е по твърда.
            Трябва да се внимава и със скоростните индекси. Друго, което се сещам е спецификата на шарките на протектора. Примерно в бусовите гуми може да попаднеш на шарки предназначени за монтаж само като предни на които предназначението е да насочват превозното средство в дадена посока и други шарки които пък няма да имат никакви качества извън пътя. Наблюденията ми са че, много често се слагат бусови гуми на "нива" вследствие на което тя буквално се променя , разбира се в отрицателна посока. За други джипове бусовата гума стои направо грозно поради разликата в размерите и височините . Това май е и последното което се сещам външната визия.
            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от dimy
              Я и аз да попитъм за гумите искам гуми за сняг и лед , за сега съм с Пирели Скорпион (така взех джипа) но не съм доволен , многа са зле на сняг и без 4х4 зимата не могат да отлепя. А и искам да не са на някакви космичиски цифри от по -300-400лв едната
              Какъв е размера на гумите ти.
              LZ1VMH

Коментар

GOLDI! От тези на снимката може ли да се намерят при тебе нещо за ГАЗ69 на моите пише 6.50/16?
                marti6

Коментар

Първоначално публикуван от marti6
                  GOLDI! От тези на снимката може ли да се намерят при тебе нещо за ГАЗ69 на моите пише 6.50/16?
                  Вариантите са доста при теб.
                  Много хубава стана Газката на Жоро .
                  Там сложихме широки гуми в размер 265/ 70/16 и обърнахме джантите . Комбинацията е много сполучлива и може би е хубаво Жоро да каже няколко думи.

LZ1VMH

Коментар

Интересното при горната гума е че широчината и е 24.5см

Коментар

Интереснато е , че колата просто плува над тресавищата.
                      Проходимоста и е невероятна.
                      Жоро казва, че му е скучно с такава незакъсваща кола.
                      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                        по каталог трябва да са 235(75(15

но тези с който карам са по широки май 31х10.50R15LT
                        а и още едно въпросчетази джанта дали може да се оправи или направо нова???

Коментар

аз съм с BF Goodrich AT и за сега съм доволен но ще се доказват през зимата http://www.bfgoodrich.co.uk/bfguk/fr...ODUCT1&lang=EN

Коментар

Първоначално публикуван от hummer
                            аз съм с BF Goodrich AT и за сега съм доволен но ще се доказват през зимата http://www.bfgoodrich.co.uk/bfguk/fr...ODUCT1&lang=EN
                            Имаш ли представа колко струват 285/55R20

Коментар

Миналия ловен сезон бях с Малатеста Кобра 215R16.Много съм доволен!По шосе редовно карам с 100км/ч.Карал съм по асвалт( мокър и заснежен), кал и стръмни наклони. Без забележки! И почти няма износване! Единствено на лед трябва да се внимава( то пък с кои гуми не трябва?)!
                              А с новите, по-широки( 265/70/16) гуми просто нямам думи!!!
                              Разбира се волана стана малко по-тежък, но като сложа една хидравлика ще заспи
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                                по каталог трябва да са 235(75(15

но тези с който карам са по широки май 31х10.50R15LT
                                а и още едно въпросчетази джанта дали може да се оправи или направо нова???

В този размер Гумата струва 149 лв.
                                Джантата и няма нищо. Ще ти я направя.
                                http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=6831
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X