Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шосейни или рошави гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Кобрата е перфектна гума за път и за извън него. Няма почти никакъв шум на асвалта. За съжаление не произвеждат размер достатъчно голям за мен иначе веднага бих си взел.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
      Кобрата е перфектна гума за път и за извън него. Няма почти никакъв шум на асвалта. За съжаление не произвеждат размер достатъчно голям за мен иначе веднага бих си взел.
      Повече от 35" няма.
      http://www.yokohamatire.com/TireSizes.asp?TireID=100

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
        Съвсем скоро пристигна джипка с оплаквания подобни на тези които ти описваш, сеене, нестабилност в завои, трудно спиране с занасяне.
        Тврърдението на собствениците беше , че причината е в гумите. Гумите според мен бяха перфектни и въпреки това те предпочетоха да си купят нови. Речено сторено. Само че причината се оказа съвсем друга. Огледа на ходовата част показа доста проблеми , като напречната щанга държаща предния мост и задни надлъжни щанги които просто се местеха свободно в леглата си.... Е за каква стабилност да говориме тогава....
        Иначе аз също разбирам от скъпи гуми и с кеф бих си сложил такива. Само че нейсе ....
        Моята ходова част е добре - включително са сменени амортисьорите с нови - преди година. А и казвам, че правя разликата откак сложих новите гудричи. Естествено, че може да се кара и с малатести, но ... с другите си е направо песен.

Между впрочем търся комплект метални джанти за ЛРД1 до 1994 , рейндж класик или дифендър за да ги комплектовам с малатестите.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
          Първоначално публикуван от Yordan Kolev
          Повече от 35" няма.
          http://www.yokohamatire.com/TireSizes.asp?TireID=100
          Имам спомен че преди две години нямаше 35". Помня че бяха до 33". Сега и 35 не ми вършат работа, трябват ми 37 минимум.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

След две години и 38" ще са ти малки

Коментар

Йори, има още "път" да извървиш до Виетнамката с нейните 42-44"

Коментар

Ами много? Недеи му бута фитили че нали го знаеш кво е способно

Коментар

Re: шосейни или рошави гуми

Първоначално публикуван от chris_vicom
                  Миналата година карах с Вранглер А/Т - пак по-големи (и поизносени) изкривиха се.
                  Ставаме трима тук, които се оплакахме от изкривени Вранглери АТ Много странно... Наложи се та ги изхвърлих на 50% износване заради същата причина.
                  Смених ги с интересни според мен гуми - отвътре рошави, а отвън асфалтови

Засега много ми харесват, но иде зима и ще видим

Коментар

с кобра забрави за скорост спиране на мокро и сняг ако караш секи ден земи компетос ласа или друга малатеста

Коментар

Не мога да забравя
                      А с Ласа забравяш ли за калта.

Коментар

по добре по слаб в калта отколкото нетранспортабилен железурник за извращения ако го караш ежедневно нито ше го засилиш нито ше спреш и при първия сняг ше се очистиш

Коментар

общо взето си прав но нещата с гумите винаги са много специфични и конкретни. Кобра НТ до 150 е добре със стабилноста и спирането е прилично. На неотъпкан сняг е перфектна. Не съм карал на сняг ама така казват. Виж за лед не е супер. За това гумите се оценят комплексно.

Коментар

Коментар

Нещо смешно ли казах

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                                На неотъпкан сняг е перфектна. Не съм карал на сняг ама така казват.
                                Абсолютно вярно - на неотъпкан сняг малатестите са много добри - пробвано е нееднократно.
                                "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X