Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mud terrain T/A на асвалт?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Mud terrain T/A на асвалт?

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    ... ако влязат.
    Види ли флекса няма "ако".

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
      Види ли флекса няма "ако".
      Не ща. Жал ми е още. А и не искам да заприличва на тролей. Все пак е "семейната".

А си имам и пластмаски... (може да ми се смеете колкото си искате).

Иначе, рязането го отработих вече. Падат за секунди
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не ща. Жал ми е още...
        Не бе, нямах предвид такива брутални действия. Мислех като му покажеме флекса и то от зор ще се изправи на пръсти (пружини, там торсиони, амове разни), и ще ги поеме.

Коментар

Може направо резака да му покажеме.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

E BFG AT 31/10.5/15. .....ъъъ, ако влязат.
            Спарки , нали имаш предвид ,че при този размер ,от динамиката на автомобила,с която се беше похвалил по-горе, няма да остане и помен!
            А разхода ще се повиши с около 1.5 л/100 км.( Пробвано на моето Терано) Между другото, твоето Терано с 15 или 16 цолови гуми е? На моето на заводската табелка пише 235/70 R16.

Коментар

И според мен, като гледам как разпитваш, най-добрия вариант за теб е някакви AT-та.
              + 1. С помощта на колегите тук станах фен на качествените АТ. Много по-добри са, отколкото можеш да си представиш от четене в съответните теми. Съотношението ми асфалт:черно е подобно на онова, което си споменал, даже имам процентно повече кал и мокри камънаци и треви. "Озъбено хардаджийство" засега избягвам (не заради гумите).

Повишението на разхода на гориво не е съществено, разлика в шума не съм усетил, на асфалт съм много стабилен. В река се представят културно.

Може да пресолявам манджата, но както споменах - фен съм на добрите АТ.

Поздрави!
              Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение
                Спарки , нали имаш предвид ,че при този размер ,от динамиката на автомобила,с която се беше похвалил по-горе, няма да остане и помен!
                А разхода ще се повиши с около 1.5 л/100 км.( Пробвано на моето Терано) Между другото, твоето Терано с 15 или 16 цолови гуми е? На моето на заводската табелка пише 235/70 R16.
                С 15-ки е. 235/75/15 е в момента. 31-ците са само един размер нагоре.

А за динамиката съм измислил да я чипосам (или по-точно да я флашна), ама още не съм решил окончателно.

Коментар

И нашата Тойота LJ70 от няколко месеца е с 32" BFG АLL Terrain.

Та никакви забележки. Гумите са си добри. На мокър асфалт се представят добре. И като цяло с този размер на двигателя му е по- добре.

И като смятате разхода не забравяйте, че по-големите гуми свалят показанието на километража.

от 29" на 32" Вече разход -литри/100км трябва да се смята, литри/90 (91 92 )км по километраж.

Много благодаря на колегите които ме посъветваха да избера точно тези гуми, и страшно много ми помогнаха с размера.

Интересноми е това, че след 10 000км изпъкналия канал от отливката в средата на гумите още се забелязва

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

Да,разпитвам за държането на гумата,събирам инфо за гуми,и какво би ми подхождало за джипане съм казал че ще взимам просто ми е любопитно да разбера от хора карали и опитали да споделят мнение за гумите

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                        + 1. С помощта на колегите тук станах фен на качествените АТ. Много по-добри са, отколкото можеш да си представиш от четене в съответните теми. Съотношението ми асфалт:черно е подобно на онова, което си споменал, даже имам процентно повече кал и мокри камънаци и треви. "Озъбено хардаджийство" засега избягвам (не заради гумите).

Повишението на разхода на гориво не е съществено, разлика в шума не съм усетил, на асфалт съм много стабилен. В река се представят културно.

Може да пресолявам манджата, но както споменах - фен съм на добрите АТ.

Поздрави!
                        Скоро си вех Витара, гумите са на година и нещо, Бриджстоун дуелър А/Т 195/80/15..в добро състояние. Карах на сухо и мокро, сравнително малка скорост не е зле. Но днес се консултирах при гумаджии... казаха че не стават за зимата Какво е вашето мнение
                        Николай
                        VITARA 1.6, 93 къса кабр
                        КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

е нали трябва да ти набутат едни зимни гуми !
                          Несе подлъгвай и си карай с тези ( стига да имат грайфер и наистина да са само на една год. )
                          Верно е , че чисто зимната гума ще се държи с една идея по добре на лед и утъпкан сняг ама ............
                          А и в Варна снега е една седмица
                          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнение
                            Скоро си вех Витара, гумите са на година и нещо, Бриджстоун дуелър А/Т 195/80/15..в добро състояние. Карах на сухо и мокро, сравнително малка скорост не е зле. Но днес се консултирах при гумаджии... казаха че не стават за зимата Какво е вашето мнение
                            Тази гума е добра,колегата кара с нея навсякъде и не се оплаква.

Коментар

На год и нещо, но си има грайфер Стария собственик каза че е много доволен за предната зима, карал е в Соф, Панчарево...
                              Вярно, че по морето снега е малко, но все пак това не е единственото условие да се купува зимна гума, нали Има и ниски температури, слана, заледяване и т.н....... Но щом колегите карат са доволни, това е добре
                              Николай
                              VITARA 1.6, 93 къса кабр
                              КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Затова те питах колко е стара !
                                Грайфера ти трябва за сняг а новата гума ( на години ) за лед ! Тоес нетрябва да е стар калчука !
                                Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X