От: За малка кола - струва ли си скъпи гуми?
Е, то съм си решил, че ще са 4 новите гуми, и то еднакви
Все пак ще са му първите зимни гуми на Айгото, че е съвсем новичко още ..
А относно производството в северните държави...?
Загледах се за това няколко пъти, и:
Йокохамата /продавача казва - японска е, а пише Филипините
/
Мишлен - UK
Нокиан - Русия ? /най-новият завод бил там/
имаше и Испания, ама дали беше Клебер, вече не се сещам
Видях и Индонезия, и други..
Между другото, сякаш най-много ми хареса Бриджстоуна от това което разгледах, хем като марка, хем като шарка
Всъщност, нищо че съм от Варна - живея на 10км извън града, на високото, и когато в града вали дъжд, при мен е сняг. Доста често натрупва, а после от вятъра заледява.. гадничка работа.. нищо общо с планината например, където "тихо се сипе белият сняг"...
Въпросът ми, заради който отворих темата, беше провокиран от различни продавачи, според които в малките размери гуми параметрите били "изравнени", т.е. не било толкова много важно кой е производител ?!
А също, че на доста места не се поддържат на склад по-висок клас гуми от моя "малък" размер... нямало търсене?? /или това което има, е с ДОТ 12год/
Първоначално публикуван от suzuki team
Преглед на мнение
Все пак ще са му първите зимни гуми на Айгото, че е съвсем новичко още ..А относно производството в северните държави...?
Загледах се за това няколко пъти, и:
Йокохамата /продавача казва - японска е, а пише Филипините
/Мишлен - UK
Нокиан - Русия ? /най-новият завод бил там/
имаше и Испания, ама дали беше Клебер, вече не се сещам
Видях и Индонезия, и други..
Между другото, сякаш най-много ми хареса Бриджстоуна от това което разгледах, хем като марка, хем като шарка
Всъщност, нищо че съм от Варна - живея на 10км извън града, на високото, и когато в града вали дъжд, при мен е сняг. Доста често натрупва, а после от вятъра заледява.. гадничка работа.. нищо общо с планината например, където "тихо се сипе белият сняг"...
Въпросът ми, заради който отворих темата, беше провокиран от различни продавачи, според които в малките размери гуми параметрите били "изравнени", т.е. не било толкова много важно кой е производител ?!
А също, че на доста места не се поддържат на склад по-висок клас гуми от моя "малък" размер... нямало търсене?? /или това което има, е с ДОТ 12год/
А моргаджията ги изтипосал цяло лято, на слънце и той каучука станал, дърво.... Зимна гума се съхранява в черни чували и на възможно най-тъмното място в мазето
Коментар