От: Какви гуми за 95-5 он-оффроуд с не-офроуд кола?
Добре де, нека го поокаля човекът лачения (пардон - матовия) СУВ с новите гуми, пък тогава да прецени какво го влече
Един горещ съвет: това никелираното железо отпред го мАни по най-бързия начин. При удар отпред щетите са много по-големи, отколкото без него. По твоето МПС щетите. Мен ме посъветваха знаещите още в началото, и се отървах бързо от тая глупост. Други другари си продължиха да развяват гордо булбара, и много плакаха после.
Добре де, нека го поокаля човекът лачения (пардон - матовия) СУВ с новите гуми, пък тогава да прецени какво го влече

Един горещ съвет: това никелираното железо отпред го мАни по най-бързия начин. При удар отпред щетите са много по-големи, отколкото без него. По твоето МПС щетите. Мен ме посъветваха знаещите още в началото, и се отървах бързо от тая глупост. Други другари си продължиха да развяват гордо булбара, и много плакаха после.
). Естествено в такъв случай ще се наложи наличието на допълнителен акумулатор, който да захранва лебедката (имам две зарядни и това ми е най-малкия проблем), но въпросът е - ще върши ли някаква работа? Защото не искам да взимам ръчна лебедка с полиспаст, поради елементарната причина, че първо повечето са боклуци и няма шанс да се дръпне колата както трябва и второ - качествените са майкаси и баща си в сравнение с електрическите лебедки. А и да не говорим, че не знам доколко аз ще имам силата да издърпам колата, ако е с ръчна лебедка, па къвто и полиспаст да имам...
Коментар