Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми за 95-5 он-оффроуд с не-офроуд кола?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какви гуми за 95-5 он-оффроуд с не-офроуд кола?

ако толкова държиш на General, пробвай тук: на лично, да не изтрият поста ми....
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Bfg at - няма
      general grabber at2 - няма..

Страшотно - и ся кво?

Коментар

Michelin latitude cross

Коментар

Първоначално публикуван от vlex Преглед на мнение
          Bfg at - няма

Страшотно - и ся кво?
          Шса самоцитирам:
          Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
          ...
          След размисъл бих препоръчал на Влад:
          BF GOODRICH 205/70R15 96H MACADAM T/A GO
          Има ги на цена 155 кинта в Медината.

И вериги за предните гуми в багажника.
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Мерси, ама предпочитам нещо което поне да ме успокоява, че няма на първия разсополен баир да ме предаде. Намерих от някъде си бфг ат. Утре или вдругиден ще ги монтирам - зависи колко време ще седи колата в сервиза (Имам да сменям биалетки, тампони, май и ляр шарнир ще сменям (може би и двата), че нещо хлопа), та може и да се позабави. В крайна сметка обаче поне поръчката е пусната, сега ще видим какво ще излезе. Дано белким са добри гуми...

Иначе трамвай да стана, с търсачката на тоя форум борд не мож са оправя... Къде ги тия теми с веригите от илиянци? (излизат ми теми за пожар на илиянци, за вериги за атв и всякакви други щуротии, ама не виждам как да огранича съвпаденията да са само от тоя или оня подфорум? О_О )

Коментар

Ас на витарката имам BF GOODRICH at 195/80 R15 м+s. Доста добри гуми и в кал и сняг, но на мокро внимавам с завоите и в гората ме е страх от страни4ни наклони. а има ли локви ми е нм. добре, си4ката гас нищо невиждам от водата но колата си държи пътя

Коментар

Bfg at - няма

Страшотно - и ся кво?
                Навсякъде ли е проверено ? По принцип Грабера имат официален вносител и той държи на склад почти всички размери .
                [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Проверено е - навсякъде има грабер ат (които приличат на д694 или нещо друго по-наподобяващо шосейна гума), ама ат2 никъде. Писах дори на съпорта на дженеръл да ми кажат кой им внася за бг, ама накрая ми писна, отнякъде изскочи склад с бфг ат-та в моя размер и 8 налични и прецених, че е по-добре да взема бфг-та - поне ще издържат една година- макс 2 повече, а пък и ще съм по-уверен в пътя от доказала се гума.

Мерсажно все пак. Като я взема (днес я оставих за биалетки тампони, шарнири и разни други работи в сервиза) и като я обуя с новите терлички, ще я снимам да покажа как изглежда шейната

Поздрави и мерси на всички за коментарите!
                  Влад

Коментар

Да са пофаля - не изглежда никак зле:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0139_1.jpg
Прегледи:1
Размер:673.1 КБ
ID:5382755

Малко са шумни и баланса им беше по 1-2 30 грамови тежести, но се надявам, че се дължеше на станока, защото иначе майката си трака. Мейд ин УСА - доколкото разбирам 13 вместо 9 или 10мм грайфер (което мен ме устройва), а ДОТ е 2х 01.12, 1х 02.12 и 1х 03.12 - белким са нови, а не супер дупер изпечени и скоравели. Засега ме устройва поведение на пътя, но още не съм го карал до блатата (а и май няма да е скоро, защото сесията почва след 2 седмици...)

Благодаря на всички за акълите. Само ще ви помоля да ми кажете нещо по-конкретно за темите за веригите, защото с тая търсачка (която на vBulletin борд-а никога не е била особено качествена) ми връща от пожар на илиянци до вериги за дърпане на кола, вместо въже.

И един последен въпрос - колата е лека и подозирам, че качествена ръчна лебедка с един свестен полиспаст би могъл да я извади от някое дере (ако има къде да се върже). Въпросът е, ако съм сам(както обикновено снимам), няма да мога да въртя лебедката и да се опитвам да помагам из от колата. Затова ми хрумва на акъл електрическа лебедка, НО (има едно голямо НО) ме е шубе, че ще ми източи акумулатора за нула време и после ще трупяса колата, макар и извън сеска с калта. Може ли тия, които имат ел лебедки и са само с един акумулатор (нямат допълнителен за лебедката) да споделят вчепетления колко Ач им е акумулатора и колко време върши работа. Респективно ако се запали колата да подава от алтернатора ток, не спада ли прекалено много мощността на лебедката?

Мерси предварително!

Поздрави,
                    Влад

Коментар

Re: Какви гуми за 95-5 он-оффроуд с не-офроуд кола?

Акумулаторът ти е най, малкия дерт за ел лебедката на тази кола.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

... Затова ми хрумва на акъл електрическа лебедка, НО (има едно голямо НО) ме е шубе, че ще ми източи акумулатора за нула време и после ще трупяса колата, макар и извън сеска с калта. ...
                        Присъединявам се към мнението, че в случая проблемът не е в захранването. На първо място стои въпросът къде и как би монтирал лебедка на тази лека кола. Ако вземеш та намериш задоволителен отговор, следващото е какво ще е отражението на едни 40 - 50 кг (теглото на лебедката + теглото на плочата за монтирането й), кацнали на носа на колата?
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

To ако говорим за лебедки и дерета що за 5% са това!?

Коментар

Иначе трамвай да стана, с търсачката на тоя форум борд не мож са оправя... Къде ги тия теми с веригите от илиянци? (излизат ми теми за пожар на илиянци, за вериги за атв и всякакви други щуротии, ама не виждам как да огранича съвпаденията да са само от тоя или оня подфорум? О_О )
                            Ето я темата, с линк към другата дискусия: http://www.offroad-bulgaria.com/show...E5%F0%E8%E3%E8

Като влезеш през централния вход на супер-мега-маркета, на 50-100 м. вляво трябва да е въпросният магазин - миналата година бяха два, правилният беше вторият.

А за търсачката - влез в подфорума, в който искаш да търсиш, и тогава пускай "търсене във форум".

Хайде, и успех!
                            Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

.......Засега ме устройва поведение на пътя, но още не съм го карал до блатата......
                              Само не си мисли, че като имаш тези гуми и си придобил някакви завидни офроуд качества на хондата. Тези гуми са си компромис, ама то такова беше и условието.

Относно лебедката-преди нея идват въжета, джек, а най-напред от всичко-добри гуми за кал. Да не казвам 90, ама поне 50-60 процента от проходимостта на джипа идва от гумите.
                              Със стандартното окачване също няма да се получи работата, ама досега не съм виждал повдигната хонда, та не знам... Ако имаш мерак за завиране из блата и дерета-смяняй колата.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз все повече осъзнавам, че колегата му трябва блатоход, но понеже блатото е малко му вика 5% . Така поставена задачата аз смятам, че за лебедката ти трябва една платформа към наличното возило и на платформата нещото с лебедката... и поне 35-ци... И от там вече дискутираме нормално и 95-те %-та и 5-те...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X