От: Какви гуми за 95-5 он-оффроуд с не-офроуд кола?
Не си ме разбрал колега или не си ми прочел поста . Казвам , че няма БФГ АТ а за МТ - та съм дал два примера .
Първоначално публикуван от Кольо
Преглед на мнение

. Ама на мен лично за толкова години каране с Гуудрич АТ да не ми се случи нито веднъж аквапланинг..... Незнам откъде пък тия твърдения... Мен ми се е случвало да се возя на лека кола със перфектни гуми против аквапланинг и се опулихме като видяхме как километража дига скоростта а колата не набира в една локва (пича доста я настъпваше). та с тия легенди с аквапланинзите и т.н.... Тя физиката си е физика - на вода сцепление не мое да има. Всички препоръчват АТ на гудрич и заради дълговечността им в км. Ако мое да се преглътне шума при движение това са гумите. Щото аз за 5 %-на трева или 5%-на кал не съм чувал. Все пак не говорим за пистови гуми тук. Аз с 120 вчера минах с паркетника през локви на няколко места с БФГ АТ и пак немаше аквапланинг... Не казвам ,че са най-добрите ама за цената си, как стоят на пътя, за повече каране по асфалт и софт офроуд с едно на ум че не са МТ са най-доброто и до днес за мен. Паркетник с такива става доста по-потентен също. Зимата се държат подобаващо при подходящо шофиране... Какво повече. А и за 1000 лева бюджет ще се намерят с монтажа в тоя размер, че с познати и отстъпки ще останат доста пари и за един пазар в хипермаркет
Коментар