Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за фероза?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми за фероза?!

215/75/15 за Гоодрича КМ-2
    в Дияна искат 245 лв.
    Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Още един глас за LASSA Competus. Моите са размер 195/80/15, но ако купувах сега, щяха да са 225/75(или 80)/15 или 235/75/15. Марката обаче ще е тая. Говорим за асфалтово насочено каране със забежки в гората. На сняг се справят добре, според мойте разбирания. В дълбоката кал, както и всички останали AT-та, увяхват. Но при нормално горско каране без да си търсиш белята - стават.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За АТ може да се включи и Кумхо KL 78. Вече 3 години едната Фероза е с такива целогодишно и се представят добре. И като цена не са лоши. Тихи са, зимата се държат добре.

Коментар

Като купувах Lassa-та, бях пред дилема тях или Hankook Dynapro ATM RF10, бях ги намерил на цена 164лв. в размер 215/80/15. Имам положително мнение за поведението им, но "запознати" ме убедиха, че се износвали мн. бързо. Поздрави!
          "Make love, not war!"

Коментар

За да сме точни на джипките им трябват 3комплекта гуми,това е истината,няма универсална гума да става са всички сезони,калища,води,треви и така на татък.
            Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Всеки си решава за конкретната джипка и за конкретната употреба какви гуми му трябват.

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                За да сме точни на джипките им трябват 3комплекта гуми,това е истината,няма универсална гума да става са всички сезони,калища,води,треви и така на татък.
                Я, като знаеш кое е истината, да кажеш как става номерът. Тръгваш от къщи по сух асфалт, а след това влизаш в гората и там някъде (въпреки сухото време) те чакат едни хубави калнички коловози. Къде точно си сменяш гумите, дето стават за асфалт, с такива, дето ще минат през коловозите?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

По принцип карам с Ласса Компетус,за гората слагам Малатеста Кобра, смяната ми е 15минути.Не че няма колеги който карат целогодишно с чисто кални гуми.
                  Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Някой има ли опит с Hankook Dynapro MT RT03? Струва ми се, че МТ KM2 на Goodrich ще се представя по-добре извън пътя.

Коментар

Аз съм с такъв Ханкок на Рокито. Карам ги целогодишно включително и по състезания и няма проблем. На хард разходки не съм оставал никъде, където друг е минал, даже където аз минавам, някой остават. Каучука е мек и за зимата това е добре. Единствената забележка е, че трябва по внимателно на утъпкан и заледен път, но там коя ли гума без шипове има шанс.
                      Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                      SSang Yong Kyron 2.0xdi
                      Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
                        Аз съм с такъв Ханкок на Рокито. Карам ги целогодишно включително и по състезания и няма проблем. На хард разходки не съм оставал никъде, където друг е минал, даже където аз минавам, някой остават. Каучука е мек и за зимата това е добре. Единствената забележка е, че трябва по внимателно на утъпкан и заледен път, но там коя ли гума без шипове има шанс.
                        Сняг? ...

Коментар

На неутъпкан сняг няма проблем. Както казах кучука е мек и остава такъв и при ниски температури, а от там сцеплението е добро.
                          Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                          SSang Yong Kyron 2.0xdi
                          Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Атанас, това съвпада с моето предположение. Явно Hankook-а е с по-мек каучук с всички произтичащи от това плюсове и минуси. Аз лично се насочих към BF goodrich MT KM2. надявам се скоро да споделя мнение.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Face.jpg
Прегледи:1
Размер:172.4 КБ
ID:5294245Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01959_1.jpg
Прегледи:1
Размер:133.0 КБ
ID:5294246
                              Опалааааа, преобухме се набързо. Днес първи тест по софия. Не ми се струват много шумни, но съм с доста виещо виско. Като си взема тихото обратно ще мога да преценя по-добре как е положенито. Иначе за сега съм доволен. Ще гледам да ги тествам извън пътя идните дни и да докладвам. За първи път ще карам с МТ - та , та ще е забавно.

Коментар

Първоначално публикуван от Jr. Преглед на мнение
                                ... За първи път ще карам с МТ - та , та ще е забавно.

Внимавай на мокър асфалт, когато има такъв!
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X