Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за фероза?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми за фероза?!

Бихте ли ми препоръчали конкретни марки и модели.Джипа се кара доста в града,а през уикендите - на лов и риболов по леки до средно тежки маршрути.Не съм привърженик на регенератите.Знам,че универсални работи няма,ама пусти пари .......... гумите ще се търкалят през всички сезони.

Поздрави

От: Гуми за фероза?!

BFG MT KM2
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

General Grabber AT2, стига да не планираш големи калища. Там издъхва.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

BFG AT
        General Grabber AT2
        Bridgestone Dueler 694

Това са горе долу най-разпространените. Според твоето описание(тук в тази тема, а и в другите) АТ гуми ще са ти напълно достатъчни.
        Кой конкретен модел - иди да ги видиш наживо, да ги пипнеш.
        Кой размер - най-високият който можеш да сложиш на джипката!
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

До тук добре,размерът е уточнен-215/75/15.Колебая се м/у:
          1.Hankook Dynapro RF10Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hankook.jpg
Прегледи:2
Размер:63.0 КБ
ID:5290397
          2.BF Goodrich All Terrain T/A KOНатиснете снимката за да я уголемите

Име:BF Goodrich.jpg
Прегледи:1
Размер:8.5 КБ
ID:5290398
          3.General Grabber AT2Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gen.jpg
Размер:24.4 КБ
ID:5290399
          4.Goodyear WRANGLER AT-RНатиснете снимката за да я уголемите

Име:goodyear.jpg
Размер:31.1 КБ
ID:5290400
          5.Toyo Open CountryНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Toyo-Open-Country-AT.jpg
Прегледи:2
Размер:28.2 КБ
ID:5290401

Цените на всички в този размер са около 200лв.
          Интересуват ме кои са най-добри на сняг?!
          Тойото са ми доста интересни,но немога да разбера кой ги внася.Знаете ли нещо повече за тях?

Коментар

От горния списък - 2 и после 4. За 1 забрави.

Четвърта година съм БФГ АТ, същия размер. Наближават 30 000км а мустаците още са налични. Карам всеки ден и зиме и лете.
            Имам над 1 000 000км със всякакви гуми. Тези определено надминаха очакванията ми.

Коментар

И понеже парите са ти кът си купуваш малатеста за ~150 лв на гума според модела и си ти

ПП Ако си от София и решиш да са БФГ свирни да ти уредя отстъпка.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                BFG MT KM2
                + 1

А, ако все пак си твърдо за АТ, аз гласувам за Тоyo Open Country. Чувал съм и добри отзиви за General Grabber.

BFG AT са много често използвани и доста хвалени, но не знам дали в една немалка степен това не се дължи на износоустойчивостта им. То хубаво да не се трият бързо, ама и не е много добре да станат на пластмаса ...
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 08-07-11, 19:45.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Съгласен съм с Чавдар. За да не се износва много една гума, значи сместа и е прекалено твърда, което точно за зимата никак не е добре, колкото и да го компенсира шарката на протектора.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Когато бях с ферозата първоначално бях със зимни гуми регенерати.На много разходки съм ходил с тези гуми и се държаха много добре.На сняг същото беше добро държанието.След това си сложих гуми МТ пак регенерат на кал беше супер , обаче на сняг - трагедия. Сега на Маверика съм с БФГ АТ .На сняг имат много добро поведение на черно (вече не ходя като с Ферозата) пак си е добре.Моя съвет е да вземеш АТ гуми ама една идея по-тънки .Да речем 205 или 195 държат се много добре на Ферозката.
                    Късмет
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

От около година съм обул Ферозата с General Grabber AT2. Доволен съм, доволен съм даже доста и ти ги препоръчвам.
                      Лично за себе си, избрах размер 225/75/15.
                      Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Съгласен съм с Чавдар. За да не се износва много една гума, значи сместа и е прекалено твърда, което точно за зимата никак не е добре, колкото и да го компенсира шарката на протектора.
                        Моите наблюдения на БФГто показват точно обратното. И зимата е мека и си има достатъчно сцепление.

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                          От около година съм обул Ферозата с General Grabber AT2. Доволен съм, доволен съм даже доста и ти ги препоръчвам.
                          Лично за себе си, избрах размер 225/75/15.
                          + 1
                          Имам наблюдения за този модел и съм доста възхитен от държанието им на сняг и на кал
                          >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                          Защото така ми харесва...
                          Телефон: НЯМАМ
                          Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Още един глас за General Grabber AT2.На паджеро,се карат целогодишно,вече около 6000 км,не са мръднали от нови.Карах ги и зимата,досто добро поведение на неутъпкан сняг,и на утъпкан.Доволен съм от тях.Също бих ги препоръчал.

поздрави

Коментар

Изненадан съм доста от коментарите до тук-очаквах,че масово ще ми препоръчвате Goodyear-а.
                              Днес гледах Goodrich-а и Toyo-то.Toyo-то се оказа доста мека гума(незнам да ме радва или плаши това).За зимата добре ама лятото дали няма да се износи много бързо.Някой има ли преки впечатления от тях?Иначе цената за размера-189лв с ДДС.
                              За сега май остават Goodrich-а, Toyo-то и General Grabber-а.За Grabber-а искам да ги видя наживо първо,а иначе ако е вярно някаква цена видях от 160лв за този размер?!
                              Давайте съвети

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X