Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за фероза?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми за фероза?!

Благодаря за съвета. Аз общо взето с каквито и гуми да карам на мокро внимавам, а с новите ще съм още по - бдителен, тъй като контактната повърхност е по-малка. До сега бях с едни десет годишни АТ-та, които също не бяха от най стабилните на мокро. Добре , че у нас е рядко вали лятото .
    Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Честити ти кални кецове!
      Споделяй впечатления, ще бъде интересно.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

За сега имам впечатления само от асфалт. Относително тихи са, очаквах повече шум. Уеща се , че не карам с АТ - гуми, особено ако карам бавно. За съжаление снощи един джадай не можа да вземе завоя и ме нацели, та май ще се наложи да поизчакам малко с пробите на гумите.

Коментар

Вчера проведох първи тест на дъжд (доста обилен в София). Предсавиха се доста добре, по-добре от старите ми АТ-та, но те бяха 10 годишни и доста изгрели. Опитах няколко пробни спирания - нямаше поджлъзване, но на вода си карам с едно на ум.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2439.jpg
Прегледи:1
Размер:242.8 КБ
ID:5300839Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2441.jpg
Размер:178.9 КБ
ID:5300840Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2438.jpg
Размер:183.7 КБ
ID:5300841

Аз им понавъртях към 300 км. на новите гуми, главно по асфалт. На път се държат добре и не са шумни. В събота успях и да ги пробвам малко извън пътя. Сега е много сухо и грижи нямаше, ама който е мераклия успява да намери кал дори и в най- сухото време. Едно добре известно ми гьолче дълго към 15 метра и с коловози бе останало без вода , но гюбрето си беше още там и на вискозитет го докарваше като прясна конска фъшкия. Та за проба скочих вътре само на задно. Е почти излязох, ама почти. Включих и предното в последствие, но при маневрите из коловозите се окантарих. Последва работа с джек към 40 мин. и успешно излизане. Иначе съм много доволен от гумите. В случая затъването си беше изцяло по моя вина. Общо взето в калта добре хапят.

Коментар

Добре и седи МТ-то, определено
              При повече кал мисля и на тавана ще качиш.

ПП: Намерих ти пластмасата, за която питаше. Само трябва да я наложим да видим дали ще пасне добре. Това от ляво бившата синя врата ли е?
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Привет,
                аз и по тавана успях да я понакалям. От ляво не е синпта врата. Синята се оказа доста прогнила и реших да си взема една окомплектована червена.

Коментар

А честити ти гумета и от мен Сега ще си по-спокоен в гората, но и по-безразсъден така,че почвай да мислиш и за лебедката
                  Георги Танев (0+)
                  Land Rover Discovery 1 300 TDi
                  Land Rover Club Bulgaria
                  0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Аз лебедката отдавна съм я измислил и щях да повторя твоето упражнение това лято а нови гуми планувах за следващото, но старите галоши сдадоха и се наложи вместо лебедка гуми да взема и лебедката я отлжих за на пролет. То при мен не е супер належащо, понеже съм с две машини и можем да се дърпаме.

Коментар

Опитите на кал продължиха по Плана, през почивните дни. След дъждовете пътя е сух, но тук-там има приятни локви. Много съм доволен от гумите. С умерена газ джипа си гази през калта и излиза без затруднения от локвите. На асфалт се държат супер. До 90 км в час съм ги пробвал - не са шумни. За смесена употреба мога само да ги препоръчам. Аз си ползвам джипа всекидневно да ходя на работа, а събота и неделя си правя леки разходки сред природата и ези гуми напълно ме удовлетворяват за сега. Опитите продължават.

Коментар

Карането продължава. Гумите са доста тихи и на извънградско. На дъжд се държат прилично , но карам с едно на ум. На по-рядка кал се справят добре. По софийския чернозем (район Горна Баня) се зацапват и стават като валяци, но драпат.

Коментар

Привет,колега,не разбрах за височината на гуметата(със здраве да си ги търКАЛЯШ) каква е и как ти се отразява на динамиката,че на мен малко ми се спъна.И нали знаеш,че колкото са по-добри гумите толкова повече се налага помощ от приятел.

Коментар

215/75/15 е размера на Гумите. И предните (стари АТ-та почти без грайфер) бяха същия размер, та не е падала моща на колата. Ряз си има. Много съм доволен. За приятел - Търся си приятелка (по-добре от приятел) с трактор .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X