Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Правилното въже.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Правилното въже.

Да попитам и аз за това въже - чудо (бялото от БайЛамарин). Как го предпазвате от изгниване особено в студените месеци когато се намокри от снега?
    Каква дебелина ще препоръчате за Витара?

Коментар

25 мм. 10 метра.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
        Да попитам и аз за това въже - чудо (бялото от БайЛамарин). Как го предпазвате от изгниване особено в студените месеци когато се намокри от снега?
        След всяко ползване се пере от солта и се суши преди да го прибера. Става в автоматична пералня, без центрофуга.
        Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
        Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Благодаря. Приятна вечер и дълголетие на въжетата.

п.с. Металните ушета няма ли да счупят стъклото на вратата на пералнята?

Коментар

Това въже е пластмасово, така че за гниене не може да става въпрос. Главният му проблем е ултравиолетовата светлина, следващ по значение - механичната ерозия. Затова се държи в калъф и се пере редовно.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Благодаря. Приятна вечер и дълголетие на въжетата.

п.с. Металните ушета няма ли да счупят стъклото на вратата на пералнята?
              Махаш ги преди прането
              Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
              Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Колеги в крайна сметка предпазните колани на колите,вършат ли работа за въже?Защото мислех да взема еластично въже от UK,но ми подариха два колана по 5 метра и се чудя да ги закарам да ми ги пришият един в друг и да им сложа по две куки в края?Говорим за дърпане от сняг,съответно може и да има малко лашкания с газ...

Коментар

слаби са
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Тони1 Преглед на мнение
                    Колеги в крайна сметка предпазните колани на колите,вършат ли работа за въже?.

За 17 страници не можа ли да се ориентираш??

Коментар

Що бе, за колата която не се очаква да я дърпат от някакви кални трапове съм вързал два колана и си седят при резервната гума. С тях съм дърпал ЮМЗ-то да запали. Естествено с много внимание и докато тръгне-на полусъединител. Държат си. Естествено, че не са като "правилното" въже, ама за без пари от моргата са супер.
                      Естествено за джипа си имам яки колани. Досега не са ме предали. А не е като да не са ползвани.
                      Някой път ще си купя и по-истинско въже, ама не се знае кога.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коланите стават, ама после съединителя не става.

Коментар

Именно,че за 17 страници от това,което видях ,се говори само за еластичните въжета и железните както и ,че коланите се късат лесно,та за тва` питам два колана пришити има ли смисъл изобщо,още повече че ще се лашка...
                          @Кольо за джипа,"яки" колани от какво ползваш ?

p.s. @Targa,за съединителя изобщо не се замислих....

Коментар

След първото дърпане на трактора съм карал астрата поне 30 000-40 000 км. Като за това време е дърпала трактора още поне 5-6 пъти.

С витарата съм дърпал и са ме дърпали, като няколко пъти е било с яко засилване и удар за да се извадим. Съединителя си работи до последно докато сваля двигателя.

С което не искам да кажа, че с въже и то правилното не е по-добре. По-добре е може би в пъти, ама като няма под ръка става с всичко. Още преди да имам джип и да знам, че съществува такова нещо като офроуд, с москвича сме се теглили със заплетени лозини от гората. Е, дърпахме се 20 метра и се скъсаха, ама и това си е опит някакъв

Коментар

Първоначално публикуван от Тони1 Преглед на мнение
                              @Кольо за джипа,"яки" колани от какво ползваш ?
                              В момента бракувани колани за повдигане. От завода в който работи брат ми. Не знам колко тона носят, но вече две години ги ползвам и не са мръднали от положението в което братоката ми ги подари. Само дето са по-кални вече.
                              Но и обикновен камионски ремък върши работа. Но не от железарията за 8 лева, а истински, дебел. По Европа имат максимален срок за ползване на коланите, и ако е преминал, колана се бракува. Нищо, че може да е неразпечатан от найлона. Та ако имаш познат тираджия може да ти донесе "бракувани" оттам, ако не си ги прибере за него. Не си струва да купуваш такъв колан от магазина, защото цената е съизмерима с "правилното" въже, а то наистина е много по-правилния начин за дърпане.

Коментар

Аз се ядосах, че не е взел английската прашка. Пък сега иска да снажда колани. С онова въже Самурай може да извади Патрол от дълбокото. Дебело е към 30мм и плетено от 6 мм въженца. И няма късане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X