Привет колеги, утре ще закарам купето на една от ретро колите ми на пясъкоструйка и съм пред голяма дилема.Днес обиколих автобояджийските магазини в Бургас, понеже искам след почистването на купето да го затворя веднага с такъв полиестерен грунд, който е добра антикорозиционна защита (поне така казват специалистите).
Миналата година ползвах грунд на Novol и останах доволен, за съжаление сега се оказа че подменят всички бои и грундове с водоразтворими и по складовете има много малки количества и то само от най-използваните продукти.Такъв грунд нямало никъде а другата алтернатива е на Боди.Понеже не съм ползвал техни продукти може ли някой да сподели как е като качество продукцията и в частност полиестерния им грунд ?
Приемам и други предложения за обработване на купето след пясъкоструйка
ПП
Ако може някой модератор да подмени заглавието с "Епоксиден Грунд"
Миналата година ползвах грунд на Novol и останах доволен, за съжаление сега се оказа че подменят всички бои и грундове с водоразтворими и по складовете има много малки количества и то само от най-използваните продукти.Такъв грунд нямало никъде а другата алтернатива е на Боди.Понеже не съм ползвал техни продукти може ли някой да сподели как е като качество продукцията и в частност полиестерния им грунд ?
Приемам и други предложения за обработване на купето след пясъкоструйка

ПП
Ако може някой модератор да подмени заглавието с "Епоксиден Грунд"
Коментар