От: Как се нарязват резби на струг
[QUOTE=DIMILIEV;1506589]

Мога да го докарам на гладкост и само на струга без азот и други химий но няма смисъл просто детайлите не го изискват и е чиста загуба на време мое и на машината това са бандажни колела за кари . Машините работят в условия много далеч от предписаните от завода производител и на места успяват да ги направят квадратни по бързо от колкото аз успявам да насмогна с пресъргването .

[QUOTE=DIMILIEV;1506589]
					Първоначално публикуван от sek.1

Преглед на мнение

Твърдосплавни триъгълни пластини май бяха по левче - два, но са за друг държач. Предмимството им е че са по-икономични, понеже имат по 3 режещи ръба от всяка страна, вместо по 2, както е твоя.  За твоя нож не вярвам да са по-скъпи.
 Твърдосплавни триъгълни пластини май бяха по левче - два, но са за друг държач. Предмимството им е че са по-икономични, понеже имат по 3 режещи ръба от всяка страна, вместо по 2, както е твоя.  За твоя нож не вярвам да са по-скъпи. Тоя беше в един комплект от три шублера на Митотойо един нормален един със стрелкова индикация и тоя . Сигурно са на поне 25 - 30 години навремето ми ги завеща моя предшественик в стария завод ама пусто нали съм си разхвърлял инструмента в 5 - 6 шкафа в три цеха та докато намеря къкво ми трябва понякога е приключение.
 Тоя беше в един комплект от три шублера на Митотойо един нормален един със стрелкова индикация и тоя . Сигурно са на поне 25 - 30 години навремето ми ги завеща моя предшественик в стария завод ама пусто нали съм си разхвърлял инструмента в 5 - 6 шкафа в три цеха та докато намеря къкво ми трябва понякога е приключение.

Коментар