Щеше да е хубаво да се виждат снимките от горния пост
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Тему .
Свий
X
-
Гледам, че минималната покупка се върна на 12 евра. Вадим 3.60. Излиза, че минимумът е към 8.40.
Ако си купя нещо от еМаг, ще ми приберат повече за доставка. За по-скъпите неща си е пак далавера
Nissan Qashqai 1.3 DDT
Коментар
-
Явно покрай красотите си забравил и как се качват снимкиПървоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеРазбира се забравих, но движението в темата ме подсети.
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Последно редактирано от kameno karp; Днес, 07:45.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
"За поръчки, изпратени извън ЕС на стойност 150 евро или по-малко, Temu ще начисли такси за внос в размер на 3 евро за всеки отделен артикул в поръчката, плюс приложимия ДДС. За тази цел едни и същи артикули ще бъдат отчетени само веднъж."Та...ако поръчам примерно..5 еднакви неща,ще вземат само 3Е,нали?
-
Пише. Тия неща от Тему са поръчани. Като почнеш да правиш поръчката,тогава излиза и таксата.
-
Не съм, но форумът нали остана кьопав и сакат след ъпгрейда от VB4 към VB5 и явно прави щуротии.Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнениеЯвно покрай красотите си забравил и как се качват снимки
Вчера след като Jasonf беше писал, че снимките не се виждат, все още се виждаха.
Все тая. На баба му дрона. Като не иска снимки, няма да му ги качвам отново. Да си стои неинформиран.
Редакция:
Бих купил филтри от темуту само ако ще ги ползвам за разпалки на печката. За филтриране не бих...
Последно редактирано от ittso; Днес, 10:51.
Коментар
-
Вие, които и да сте ти, не сте единствения посетител на форума, но моля. Ако нещо не ти (ви) е ясно, питай.
Коментар
-
Именно, това имах предвид и аз. Ако нещо не ти е ясно, недей да питаш първия срещнат, а питай мен за да получиш адекватен отговор.
Коментар
-
Винаги ми е било интересно, защо най-некомпетнтите в дадена област хора изказват най-категоричните мнения.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеИменно, това имах предвид и аз. Ако нещо не ти е ясно, недей да питаш първия срещнат, а питай мен за да получиш адекватен отговор.
Навсякъде пишеш, че не пазаруваш инструменти от плод-зеленчук, че не пазаруваш от Тему, а в същото време твърдиш, че продуктите са
боклуци?!? Откъде черпиш тази информация?!?
И съм почти сигурен, че поне половината от черната и бяла техника у вас е китайска... Но ти може би не знаеш, защото не си погледнал какво има под капаците..В миналото ще остане, каквито сме били...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 4 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар