Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Тему .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Щеше да е хубаво да се виждат снимките от горния пост

Коментар

• Гледам, че минималната покупка се върна на 12 евра. Вадим 3.60. Излиза, че минимумът е към 8.40.
      Ако си купя нещо от еМаг, ще ми приберат повече за доставка. За по-скъпите неща си е пак далавера
      Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        В Онлайн Машини границата за безплатна доставка е 35.28 Евро . Под тази сума по тарифите на куриерите . Миналата седмица поръчах за повече и беше безплатна доставката . Оня ден поръчах за по малко и си платих еконта .

• kbot
        kbot коментира
        Редактиране на коментар
        От Ташев също е някъде там. Лошото е, че понякога ми трябва нещо за доста по-малко. А при китайците разнообразието е огромно и винаги може да допълниш нещо.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        В Тему хубавото е че 12 часа можеш да добавяш към вече заявената поръчка . Като цяло по удобен за пазаруване сайт от Тему аз не съм срещал .

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Разбира се забравих, но движението в темата ме подсети.
      Явно покрай красотите си забравил и как се качват снимки

Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

• Току що поръчах 7(седем) неща. Ония ден цената им беше намалена с по около 3€ и нещо. Начислиха ми такса внос 7.2€ Та ако бях поръчал преди 1-ви юли щях да платя около 15€ повече. Вчера купих от трита филтъра по един от Мотоексперт. Марка - Eurorepar. Струваха ми 35€.
        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2026-07-04-08-38-45-833-edit_com.google.android.gm.jpg Прегледи:0 Размер:209.3 КБ ID:7045005
        Последно редактирано от kameno karp; Днес, 07:45.
        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Поне в Тему нищо за някакви митнически такси не пише . Другата седмица ще рискувам с една пратка .

• LAZZ
          LAZZ коментира
          Редактиране на коментар
          ​"За поръчки, изпратени извън ЕС на стойност 150 евро или по-малко, Temu ще начисли такси за внос в размер на 3 евро за всеки отделен артикул в поръчката, плюс приложимия ДДС. За тази цел едни и същи артикули ще бъдат отчетени само веднъж."Та...ако поръчам примерно..5 еднакви неща,ще вземат само 3Е,нали?​

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Пише. Тия неща от Тему са поръчани. Като почнеш да правиш поръчката,тогава излиза и таксата.

• Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
        Явно покрай красотите си забравил и как се качват снимки
        Не съм, но форумът нали остана кьопав и сакат след ъпгрейда от VB4 към VB5 и явно прави щуротии.

Вчера след като Jasonf беше писал, че снимките не се виждат, все още се виждаха.
        Все тая. На баба му дрона. Като не иска снимки, няма да му ги качвам отново. Да си стои неинформиран.

Редакция:
        Бих купил филтри от темуту само ако ще ги ползвам за разпалки на печката. За филтриране не бих...
        Последно редактирано от ittso; Днес, 10:51.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Благодарим за вашето включване,но то НЕ Е важно за нас.😂

Коментар

• Вие, които и да сте ти, не сте единствения посетител на форума, но моля. Ако нещо не ти (ви) е ясно, питай.

И коментаторите...

Коментар

• Оооооо,понякога се налага да питам и питам,но естествено не първия срещнат,а този който може да ми даде исканата от мен информация.😉

Коментар

• Именно, това имах предвид и аз. Ако нещо не ти е ясно, недей да питаш първия срещнат, а питай мен за да получиш адекватен отговор.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  Именно, това имах предвид и аз. Ако нещо не ти е ясно, недей да питаш първия срещнат, а питай мен за да получиш адекватен отговор.
                  Винаги ми е било интересно, защо най-некомпетнтите в дадена област хора изказват най-категоричните мнения.
                  Навсякъде пишеш, че не пазаруваш инструменти от плод-зеленчук, че не пазаруваш от Тему, а в същото време твърдиш, че продуктите са
                  боклуци?!? Откъде черпиш тази информация?!?
                  И съм почти сигурен, че поне половината от черната и бяла техника у вас е китайска... Но ти може би не знаеш, защото не си погледнал какво има под капаците..
                  В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 2 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                  X