Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Тему .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• В тему транспорта и митницата е от платформата а не от отделния търговец.

Коментар

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      Затова го харесвам. С отделни търговци съм имал проблеми на други китайци. С тему никога.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      За сега Тему се очертава като най читавата платформа .

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      От тоя помиярник и подаръци не искам.

• Пробвай да си купиш нож от тему пък пак ги хвали )

Коментар

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      Чета внимателно отзивите и гледам за странни неща в картинките. Засега нож не ми трябвал

• Jasonf
      Jasonf коментира
      Редактиране на коментар
      И да ти трябва - няма

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Ножовете са на малко по специален режим във всяка държава . Понеже пратките на Тему в 99% от случаите летят със самолет а там режима за превоз на такива стоки е малко по различен та вероятно за това има проблеми с доставката .

• Да не отварям нова тема...

В Алиекспрес, забелязах вече втора година, когато се логна с профила си цените скачат с 5-10%, когато си без регистрация имаш автоматична отстъпка за "нов клиент" която си е значима сумичка...

Има ли някакво лечение на тази лоша практика или ще трябва за всяка покука да си правя нова регистрация?

П.П. понякога намирам кодове за отсъпка но рядко работят , все има някаква уловка и работят в най-много 2-3 от 10 случая.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Не.
      Цените са според профил и локация.
      Както и асортимента.

Коментар

• Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнение
        Не.
        Цените са според профил и локация.
        Както и асортимента.
        TOЧНО затова прозрение изтрих пещерен профил и в такива помиярници повече с пръст не барам.
        Не го разбирам, не ми дреме за икономическият им модел и съм им теглил чертата дори да ми плащат за стока.
        Майната им.
        Враг усраине

Коментар

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Миро, ербап си защото не купуваш инструменти и консумативи за хиляди всяка година и имаш избор в БГ, тук има Ибей и Амазон, които продават китайски шитове но на двойна и тройна цена, магазините извън тия двата продават на 4на и 5на цена, нямат свян да продават и на 10-15 ПЪТИ надценка! Макита и Милуоки и ДеВалт си купувам от магазините но всичко останало от Китай директно защото като изхарча 1-2 бона вземам неща за които в ЮК ще платя 4-5-6 бона и на-горе.

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение

TOЧНО затова прозрение изтрих пещерен профил и в такива помиярници повече с пръст не барам.
        Не го разбирам, не ми дреме за икономическият им модел и съм им теглил чертата дори да ми плащат за стока.
        Майната им.
        И като си си изтрил профила и джак ма си го е преместил в другия крачол.
        В смисъл ако ти трябва такава стока ще си я купиш от другаде, просто цената е в най добрия случай х2.

Коментар

• То и на мен ми е през хуя в кой крачол му е на жак ма.
          В тия извратени помиярници аз работа нямам.
          Враг усраине

Коментар

• BatGeorgeone
            BatGeorgeone коментира
            Редактиране на коментар
            Ето пример от вчера, че вчера ми дойде поредната пратка, за инструмент доста рядък в ЮК искат 60 и другата опция беше около 120 лири стерлинги, от Китай идва за 30тина за малко над седмица + е по-качествена версия от местните предложения.

Разликите са брутални, едно време за кит за кербоване на медни тръби за климатици/газови/спирачни системи тук струваше почти 200 паунда, докарах го за 30тина от Китай, същия на 100% идентичен.

• Esper
            Esper коментира
            Редактиране на коментар
            Жоро не казвам, че не е така.
            Не ми харесва политиката им, не я разбирам, нямам интерес да я разбера и мога да си го позволя понеже най-малкото не зареждам сергия!
            Ако имам нужда от нещо ще си го купя от друго място по-скъпо без нужда да се правя задължително на маймуна.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Лидълския комплект за кербоване на тръби беше нещо от порядъка на 20 - 30 лева а със сигурност работи .

• https://roto.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D...4f6P-NyqBNRYOw

https://share.temu.com/uS1PdGhcj1B

Открийте десетте разлики

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            Майната им.
            Разгеле, имало разумен живот и на тая планета...

Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнение
            И като си си изтрил профила и джак ма си го е преместил в другия крачол.
            В смисъл ако ти трябва такава стока ще си я купиш от другаде, просто цената е в най добрия случай х2.
            А не може ли да си купиш друга стока със същото предназначение или функции която не е от чайника? Или пък да е от чайника, не да е правена в гаража?
            Или казваш всички се прави в гаража на али и експреса му...

Тия дни някакъв юнак беше писал в друг форум: купил си батерия за ай-мак-бука от ай-мак-експреса на ай-мак-али.
            С новата батерия компютърът работел по-малко отколкото с вече амортизираната оригинална батерия.

И чеп за каца не става от тия тиквеници!
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение

Или казваш всички се прави в гаража на али и експреса му...
              В гаража на али не се прави абсолютно нищо.

Коментар

• Това че в гаража на али-експреса не правели нищо не е вярно. Както се казва по модерно му, "правят пари".

Естествено чайниците не са измсилили нищо ново. Едно време се пееше за "пирамиди - фараони и балъци за милиони".
                Сега е същото, но не са пирамиди, а ментета и боклуци.

И коментаторите...

Коментар

• Разбрах къде е проблема.
                  Печелили гадовете ))

Коментар

• Ясно, нищо не си разбрал.
                    Проблемът е в последния абзац: "ментета и дрънкулки".

И коментаторите...

Коментар

• Ма то не е задължително да се купува от тему. Дори от алито също не е.

)))

Чисто любопитство, ти каква кола караш?

Коментар

• Не е от тему. Не е и от алито.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 3 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X