В тему транспорта и митницата е от платформата а не от отделния търговец.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Тему .
Свий
X
-
- 2 likes
-
Коментар
-
Да не отварям нова тема...
В Алиекспрес, забелязах вече втора година, когато се логна с профила си цените скачат с 5-10%, когато си без регистрация имаш автоматична отстъпка за "нов клиент" която си е значима сумичка...
Има ли някакво лечение на тази лоша практика или ще трябва за всяка покука да си правя нова регистрация?
П.П. понякога намирам кодове за отсъпка но рядко работят , все има някаква уловка и работят в най-много 2-3 от 10 случая.Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
TOЧНО затова прозрение изтрих пещерен профил и в такива помиярници повече с пръст не барам.Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнениеНе.
Цените са според профил и локация.
Както и асортимента.
Не го разбирам, не ми дреме за икономическият им модел и съм им теглил чертата дори да ми плащат за стока.
Майната им.Враг усраине
Коментар
-
Миро, ербап си защото не купуваш инструменти и консумативи за хиляди всяка година и имаш избор в БГ, тук има Ибей и Амазон, които продават китайски шитове но на двойна и тройна цена, магазините извън тия двата продават на 4на и 5на цена, нямат свян да продават и на 10-15 ПЪТИ надценка! Макита и Милуоки и ДеВалт си купувам от магазините но всичко останало от Китай директно защото като изхарча 1-2 бона вземам неща за които в ЮК ще платя 4-5-6 бона и на-горе.
-
-
И като си си изтрил профила и джак ма си го е преместил в другия крачол.Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
TOЧНО затова прозрение изтрих пещерен профил и в такива помиярници повече с пръст не барам.
Не го разбирам, не ми дреме за икономическият им модел и съм им теглил чертата дори да ми плащат за стока.
Майната им.
В смисъл ако ти трябва такава стока ще си я купиш от другаде, просто цената е в най добрия случай х2.
Коментар
-
То и на мен ми е през хуя в кой крачол му е на жак ма.
В тия извратени помиярници аз работа нямам.Враг усраине
Коментар
-
Жоро не казвам, че не е така.
Не ми харесва политиката им, не я разбирам, нямам интерес да я разбера и мога да си го позволя понеже най-малкото не зареждам сергия!
Ако имам нужда от нещо ще си го купя от друго място по-скъпо без нужда да се правя задължително на маймуна.
-
Миро, аз не зареждам сергия бре, работя в сенчестия сектор с услуги изискващи специализирани инструменти и консумативи.
-
-
https://roto.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D...4f6P-NyqBNRYOw
https://share.temu.com/uS1PdGhcj1B
Открийте десетте разлики
Коментар
-
Разгеле, имало разумен живот и на тая планета...Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеTOЧНО затова прозрение изтрих пещерен профил и в такива помиярници повече с пръст не барам.
Майната им.
А не може ли да си купиш друга стока със същото предназначение или функции която не е от чайника? Или пък да е от чайника, не да е правена в гаража?Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнениеИ като си си изтрил профила и джак ма си го е преместил в другия крачол.
В смисъл ако ти трябва такава стока ще си я купиш от другаде, просто цената е в най добрия случай х2.
Или казваш всички се прави в гаража на али и експреса му...
Тия дни някакъв юнак беше писал в друг форум: купил си батерия за ай-мак-бука от ай-мак-експреса на ай-мак-али.
С новата батерия компютърът работел по-малко отколкото с вече амортизираната оригинална батерия.
И чеп за каца не става от тия тиквеници!
Коментар
-
В гаража на али не се прави абсолютно нищо.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
Или казваш всички се прави в гаража на али и експреса му...
Коментар
-
Това че в гаража на али-експреса не правели нищо не е вярно. Както се казва по модерно му, "правят пари".
Естествено чайниците не са измсилили нищо ново. Едно време се пееше за "пирамиди - фараони и балъци за милиони".
Сега е същото, но не са пирамиди, а ментета и боклуци.
Коментар
-
Ясно, нищо не си разбрал.
Проблемът е в последния абзац: "ментета и дрънкулки".
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар