Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тръбогиби??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тръбогиби??

Ей на какво попаднах:

12 тона. В германия струва 99 евра. Шипинга от там - още толкова.

Не знам много ли е, малко ли? Някой разправяше че "камъните" били скъпи, а тука са си в комплекта.

Е, ако на някой му трябва, може да се поръча.
    Прикачени файлове
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Тръбогиби??

Имам същия .ако дойде на тая цена направо е без пари.
    Моя го взех за 600лв от тука.Проблем има с камъните чугунени са и като ги призориш се пукат поне при мен е така.

Коментар

Еми, варианти бол. Ако има някой път натам и има желание да ги докара - още по-добре. Щипинга от същия търговец за лебедка 9500 либри е 83 евра. Предполагам това ще е максимум около 100.

Ако някой иска, ще му пратя и линкове, и всичко. Аз все още не съм се накумил за такова. Много ми станаха играчките напоследък.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Към 50 кила тежи това.камъните особено големите са си бая желязо.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
          Имам същия .ако дойде на тая цена направо е без пари.
          Моя го взех за 600лв от тука.Проблем има с камъните чугунени са и като ги призориш се пукат поне при мен е така.
          Това прави ли добри згъвки, примерно на два цола?Нали камъните са в цолове .Някоя снимка на огъната тръба ще е полезна
          ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Ей на какво попаднах:

12 тона. В германия струва 99 евра. Шипинга от там - още толкова.

Не знам много ли е, малко ли? Някой разправяше че "камъните" били скъпи, а тука са си в комплекта.

Е, ако на някой му трябва, може да се поръча.
            В България на какви пари идва и кой може да го достави?
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от mater Преглед на мнение
              200 евра някъде. Транспорта е 100-110, предполагам, щом за 45 кила лебедка е 83.

EBay търговец е. При сериозен интерес ще пратя запитване специално за това. Но смятай 400-440 някъде. 400 е по-вероятно. Предполагам ще пътува около седмица до тук.

Ей му целия магазин:
              http://stores.shop.ebay.de/CCN-Shop24__W0QQ_armrsZ1

Тръбогиби и ръчни "ламариногиби", конкретно тук:
              http://stores.shop.ebay.de/CCN-Shop2...34Q2ec0Q2em322

Има и лебедки, включително хидравлични. Разгледайте. Както казах, за лебедка EWX9500, каквато имам, но още не съм сложил, ми обяви цена на транспорта 83 или 86 евра.

Коментар

Аз си взех такъв от тук за 250 лв преди две години. Ако някой се интересува,ще проверя колко струват сега.

Коментар

Първоначално публикуван от Антон Пенчев Преглед на мнение
                  Аз си взех такъв от тук за 250 лв преди две години. Ако някой се интересува,ще проверя колко струват сега.
                  Виж, естествено. Щом по-евтино, още по-добре. За тия пари може и аз да си взема.
                  Последно редактирано от sparkybg; 20-07-09, 23:29.

Коментар

Провери разбира се и аз искам да взема.
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

Преди 2 месеца го гледах в магазинчето на бул. Сливница - между Опълченска и Ботев - посока центъра . Толкова си струваше - 250 лв.

Аз лично си сглобих от крик и железа преди да го видя в магазина:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=36374&page=2

Е тук съм понаписал малко . Излезе ми към 80 лв.

Допълнителни "камъни" могат да се "произведат" в домашни условия от готова дъга /коляно/ като се цепне с флекса наполовина и му се завари пета.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от mater Преглед на мнение
                        Моя е от "Гамапроект " - Габрово . Отъва от 3/8 до 2 цола. Направен е по-"професионално" , но ако не ме лъже паметта отиваше към 700 и нещо лв. Имаха и с механизирано хидрозадвижване , но вече е цифра.
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

с тези цени ще се направят два-три ,освен ,че ще са ремонтопригодни ще останат пари и за бира..
                          намерих един цилиндър от кран за двигатели,но е много дълъг и търся нещо по късо,за еталон ползвам една профи машинка,огъва много добре тръбите,камъните са чугун до 3* огъва и тънки и дебели без да ги мачка,камъните ще експериментираме с моя стругар да ги правиме от друг материал,стомана ,но още всичко е в главата ми,нищо не е почнато,но малко ми трябва,
                          вие сте виновни ,че все пускате разни теми и после.....друго което се замислям-да направя отделна маса за пресата с камъни?,но проклетия стержен не дава да му се завари нищо ,а не ми се разглаба всичко ,не че е сглобено,но разправия голема разглабането на цилиндъра ,защот се сменят някой неща после.

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                            с тези цени ще се направят два-три ,освен ,че ще са ремонтопригодни ще останат пари и за бира...
                            Ако за 250 лв. ще направиш три комплекта с камъните, купувам ги веднага. Бирата от мен!!
                            Не казвам, че не можеш, просто имам място и за 3-те, така че действай.
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

стругаря ако се съгласи за 10-15лв ще ми направи камъните по модел,
                              буталото няма да е повече от 50-60лв. може и 5тонен крик. 60лв рециклиран е 7тонния.
                              другото са 5кг. 10мм ламарина и малко флекс ,електрожен работа.
                              първо със стругаря ще изкопираме фабричния и ако стане работата ,ще ги пуснем серийно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X