Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прецизен настолен струг "Красный пролетарий".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Прецизен настолен струг "Красный пролетарий".

Аз лично нямам проблем да давам инфо )
    Цената е тази - 1500 лева без ДДС (ако не искаш ф-ра като мен).
    Размерите ги пише по-горе, но само информативно аз докарах моя с VOLVO V70 (комби), като съборих задните седалки сандъка се побра съвсем спокойно. Мисля, че ще влезне и в хечбек, но с малко повече зор, защото обикновенно на тях багажника е малко по-ниско от нивото на вратата и има един праг, който ще създава неудобство. После го разтоварихме 4 души. В Несебър го натоварихме с телфер.
    Вчера даже си направих и станок и го боядисах, ама кой знае колко време ще го чакам да съхне... Най-лошото е (и май единствено), че няма инструкция за експлоатация, въпреки, че в "пакинг листа" пише, че трябва да има. Ако някой от хората, които си е купил вече има инструкция ще може ли да я сканира и да я сложи, за да я сваля? Предварително благодаря!
    Suzuki GSXR
    VW Touareg
    Mitsubishi Pajero II

Коментар

Първоначално публикуван от The_Machine Преглед на мнение
      Колега, аз складова площ имам, парите свършиха Предполагам до месец-два-три ако посъбера финанси ще ходя натам да напазаря един (ако са останали ), та може да направим партията

Свиркай като се наканиш.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

На мене това ми е най малкото стругче
        Прикачени файлове
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
          Аз лично нямам проблем да давам инфо )
          Цената е тази - 1500 лева без ДДС (ако не искаш ф-ра като мен).
          Размерите ги пише по-горе, но само информативно аз докарах моя с VOLVO V70 (комби), като съборих задните седалки сандъка се побра съвсем спокойно. Мисля, че ще влезне и в хечбек, но с малко повече зор, защото обикновенно на тях багажника е малко по-ниско от нивото на вратата и има един праг, който ще създава неудобство. После го разтоварихме 4 души. В Несебър го натоварихме с телфер.
          Вчера даже си направих и станок и го боядисах, ама кой знае колко време ще го чакам да съхне... Най-лошото е (и май единствено), че няма инструкция за експлоатация, въпреки, че в "пакинг листа" пише, че трябва да има. Ако някой от хората, които си е купил вече има инструкция ще може ли да я сканира и да я сложи, за да я сваля? Предварително благодаря!
          Благодаря за информацията!
          LZ1HAH
          0888705588

Коментар

Оказа се, че моя струг не тръгва. Бях видял, че тук-таме е имало вода, но не предполагах, че е толкова сериозно. След обстоен преглед установих, че реверсния пакетен превключвател е абсолютно негоден. Днес ще ходя да търся нов. През уикенда водих един електротехник, но не можахме да свършим работа заради ПЕП-а. Опитах се да го оправя и постигнах известни успехи, но включва само понякога. Не съм убеден, че жичкаджията като ми обясняваше смисъла на таблото беше 100% сигурен, но ми каза, че таймера, който е вътре в таблото бил, за да може при първоначално включване на мотора да работи на триъгълник и след няколко секунди да превключи на звезда. Ама можело да е за да дава закъснение при обръщане на посоката на въртене... Бе с 2 думи - тъмна Индия.
            За щастие намерих инструкция за експлоатация, в която има и ел схемата. Това може и да внесе яснота по въпроса. Както винаги, обаче брата руснак, дето е качил инструкцията я е сканирал в някакъв суперсекретен формат - djvu. След доста главоболия намерих читав вюър, с който може и да се печата - WinDjView-0.5.exe. Прилагам и линк към инструкцията, ако на някой ще му върши работа.
            http://www.chipmaker.ru/index.php?sh...00&#entry22400
            Suzuki GSXR
            VW Touareg
            Mitsubishi Pajero II

Коментар

Целият руски интернет е пълен с дежавю-та. Те го имат за по-добро от PDF.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Целият руски интернет е пълен с дежавю-та. Те го имат за по-добро от PDF.
                Еми, по-добро е. При еднакви други условия, обема на djvu-тата е понякога значително по-малък.

Друг е въпроса че управлението на djvu плугина ме дразни, и че понякога, прекалявайки с компресията, някои файлове на някои места изглеждат меко казано грозни.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Veselinv, същото упътването трябваше да го имаш в съндъка на стругчето. Явно при теб се е затрило някъде.
                  Друг е въпроса че е доста постно и не става за почти нищо, освен за най обща култура. Няма една читава схема са разглобяване, когато разглобявах моята машинка доста се чесъх по главата за някои възли.
                  Относно схемата, въпреки че съм ел. инженер със специалност електрозадвижване всеки път като взема да я разглеждам, на 30 сек. ме хваща нервата и се отказвам.
                  Сеге забелязвам че на сканираното упътване има само схема за монофазно захранване, а на хартиената има и две за трифазно. Утре в службата ще сканирам упътването.

Коментар

Забравих да спомена че схемата на сканираното ръковоство не е актуална, защото е за модел с отделни бутони Пуск, Стоп и пакет за Реверс. При нас има само пакетен превключвател с три позиции: Ляво, Стоп, Дясно.

Коментар

Първоначално публикуван от Goroh Преглед на мнение
                      Veselinv, същото упътването трябваше да го имаш в съндъка на стругчето. Явно при теб се е затрило някъде.
                      Друг е въпроса че е доста постно и не става за почти нищо, освен за най обща култура. Няма една читава схема са разглобяване, когато разглобявах моята машинка доста се чесъх по главата за някои възли.
                      Относно схемата, въпреки че съм ел. инженер със специалност електрозадвижване всеки път като взема да я разглеждам, на 30 сек. ме хваща нервата и се отказвам.
                      Сеге забелязвам че на сканираното упътване има само схема за монофазно захранване, а на хартиената има и две за трифазно. Утре в службата ще сканирам упътването.
                      Много ще съм ти благодарен, ако днес успееш да я сложиш, че довечера ще се уговарям с един ел. техник да дойде да види какво може да се направи по моя случай. Всъщност не знам дали те разбирам добре, но на моя струг освен реверса има и стоп-бутон. Аз честно казано не разбирам много от тези схеми, но започвам да се притеснявам, че ако се окажеш прав ще се окажа в задънена улица... Ако ти е проблем да качиш сканираното ръководство тук, моля те - прати ми го на vv@vassilevi.net
                      Suzuki GSXR
                      VW Touareg
                      Mitsubishi Pajero II

Коментар

Пратих ти страниците със схемите.
                        Авариен стоп бутон има и на двата варианта. Като говоря за ПУСК, СТОП и Реверс имам предвид това :
                        за него е схемата от руския форум.
                        А пък за твоя струг е това което ти пратих на пощата.

Коментар

Благодаря, получих я. Вчера, обаче се мъчихме пак с един колега и проблема до който стигнахме (след 1000 дяволии) е, че единия контактор не работи. Днес ще взема нов и ще го сменя, да видим какво ще стане. Ако и така не сработи започвам по схемите
                          Suzuki GSXR
                          VW Touareg
                          Mitsubishi Pajero II

Коментар

Всъщност освен това имаше и много други проблеми. На края изскубахме цялата инсталация и я направихме наново. Сега работи.
                            Следващият ми проблем (който вероятно отново се дължи на факта, че нямам инструкция за експлоатация) е, че не знам как се фиксира ступорта. Върти се свободно около оста си (с градусната скала за задаване на конус) и никъде не виждам как може да се фиксира. Някой ще ми каже ли как се прави това?
                            Ще използвам снимката на CJ, за да придобиете представа:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/at...0&d=1225138404
                            Suzuki GSXR
                            VW Touareg
                            Mitsubishi Pajero II

Коментар

E нещо от някъде се стягаше ама забравих вече !
                              Просто го разглоби и го разгледай,хем ще му изчистиш консерванта !
                              Аз моя го продадах и скоро се надявам да ми пристиггне ето това !
                              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Охооо, ти що не си казал, че имаш струг.
                                Колко кола ще изпие...

Сори за спама.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X