Вече и аз мога да се похваля с такава придобивка. Хубава играчка за възрастни. Има дребни забележки, но като цяло работи добре. Имаше същия проблем с двигателя, за който беше писал колегата по-горе. Явно консервиращата смазка влиза в реакция с лака и последния се разтича. Проблемът е лесно отстраним на място, без сваляне на двигателя. Има тук-там по някое дребно петънце ръжда, нищо сериозно, но колкото да дразни окото.
я кажете бръмчи ли много? Питам понеже мисля да го сложа на един таван и се притеснявам да нямам проблеми със съседите. Естествено масата ще е на гумени тампони но все пак... Ако е шумно да му мисля друго място
Току що се връщам от вечеря с човека, осигурил хубавата и полезна, убеден съм играчка - стругчето "Красный пролетарий". Десет колеги са се сдобили с него.
Аз получих подарък, който не мога особено да оценя, фирмен ловджийски нож.
я кажете бръмчи ли много? Питам понеже мисля да го сложа на един таван и се притеснявам да нямам проблеми със съседите. Естествено масата ще е на гумени тампони но все пак... Ако е шумно да му мисля друго място
Стругчето не е особено шумно, но самото струговане на моменти е. Фрезоването още повече. Ако работата не спори, се случва и фрезиста да е шумничък...
Коментар