Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прецизен настолен струг "Красный пролетарий".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Прецизен настолен струг "Красный пролетарий".

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
    Аз моя го продадах и скоро се надявам да ми пристиггне ето това !
    От къде и кви пари?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Братска америка ! Парите ще се разберат когато пристигне и му се платят всички неща !
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Братска америка ! Парите ще се разберат когато пристигне и му се платят всички неща !
        Дръж ни в течение, ако не ти е проблем.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

E нещо от някъде се стягаше ама забравих вече !
          Просто го разглоби и го разгледай,хем ще му изчистиш консерванта !
          Аз моя го продадах и скоро се надявам да ми пристиггне ето това !
          Много добре изглежда.
          Предполагам за това става въпрос.
          http://www.smithy.com/product_home.p...id=29&pid=1016

А как ще решиш въпроса със 110V захранване?
          О899 2б2 1З2

Коментар

или нов мотор което е най-вероятното или някакво захранване от 220 на 110 ще се мисли

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
              Много добре изглежда.
              Предполагам за това става въпрос.
              http://www.smithy.com/product_home.p...id=29&pid=1016

А как ще решиш въпроса със 110V захранване?
              ... и с инчовото разграфяване на нониусите?

Иначе изглежда лъскаво

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
                Всъщност освен това имаше и много други проблеми. На края изскубахме цялата инсталация и я направихме наново. Сега работи.
                Следващият ми проблем (който вероятно отново се дължи на факта, че нямам инструкция за експлоатация) е, че не знам как се фиксира ступорта. Върти се свободно около оста си (с градусната скала за задаване на конус) и никъде не виждам как може да се фиксира. Някой ще ми каже ли как се прави това?
                Ще използвам снимката на CJ, за да придобиете представа:
                http://forum.offroad-bulgaria.com/at...0&d=1225138404
                Ако се наведеш ще ги видиш. 2 болта с черни глави. От двете страни на скалата но навътре.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Не е задължително да е инчово ! Във момента говорим и за мотора направо да ми сложат 220

Коментар

и аз се сдобих с руската машинка.Някой може ли да даде съвет за масата,че не ми е ясно каква точно да я направя.Може ли да е дървена или ще има вибрации.

Коментар

метална рамка и отгоре МДФ поне 30мм. така си я направих аз !

Коментар

За да няма груби вибрации, трябва бетон или чугун върху под от дървени павета
                        Едно време на тия малките им казваха настолни, и с право. Трябва да стои върху нещо като някогашните чудовищни канцеларски бюра от дъски по три пръста. Не от талашит или шпертплат, а от дебели дъски. И не маса, а баш бюро. Демек две развързани с плот дебели колони. В тях чекмеджета, а в тях - чарковете на стругчето. Тогава всичко е наред.

Коментар

Относно 220>110В. В Конрад пускат от време на време Трнасформатори от 220 на 110В.Аз си бях купувал един 2 KW за уредбите си,но го продадох защото си реших проблема по друг начин.Цената в магазина беше 78лв.Според мен реалната му мощност беше около 1,5KW.
                          А последното стругче направо обира точките!Дано и на живо да изглежа така ,а и да върши работа!
                          Аз съм с "Хоби" от Михайловградските военни заводи.Взех го на старо преди години от завод Струна(телоподаващите) за окло 1400лв.За съжаление няма фреза.Направил съм си някои приспособления-планшайба,цанга....С цангата например клапаните заспиват и спокойно после може и да не се шлайфат.

Коментар

Аз направих моята от квадратен профил 50х50. Ще направя довечера снимки и може да сложа, но на практика представлява рамка, на която горните 2 успоредни профила са на широчината на струга и той се захваща с болтове (има си конструктивно отвори). Рамката съм захванал да пода (бетонен) с 4 анкера. Мисля, че е добре.
                            На бързо направих една рисунка. Размерите на рамката са такива, че отдолу съм пъхнал едно ученическо бюро, в което си слагам инструменти, матриали и т.н.
                            От долната страна, между рамката и пода, където се хваща с анкерите съм сложил по един тампон от транспортна лента. Ако не за друго ми помогна да обера с притягане неравностите на самия бетон.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от Veselinv; 13-02-09, 14:20. Причина: Допълнение
                            Suzuki GSXR
                            VW Touareg
                            Mitsubishi Pajero II

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
                              Аз направих моята от квадратен профил 50х50. Ще направя довечера снимки и може да сложа, но на практика представлява рамка, на която горните 2 успоредни профила са на широчината на струга и той се захваща с болтове (има си конструктивно отвори). Рамката съм захванал да пода (бетонен) с 4 анкера. Мисля, че е добре.
                              На бързо направих една рисунка. Размерите на рамката са такива, че отдолу съм пъхнал едно ученическо бюро, в което си слагам инструменти, матриали и т.н.
                              От долната страна, между рамката и пода, където се хваща с анкерите съм сложил по един тампон от транспортна лента. Ако не за друго ми помогна да обера с притягане неравностите на самия бетон.
                              На тази конструкция, ако сложиш и един рафт на половината височина мисля, че ще е по-добре. Бюрото едвали ще гаси добре вибрациите.
                              [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

имам няколко такива бюра,плота е с дебелина 4см. точно както го е описал Стефан,ако някой му трябва не е проблем да му го преотстъпя и без това след някоя година ще стават само за печката.Ако някой е на зор да звънка 0893941796 за пари да не споменава обаче!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X