Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прецизен настолен струг "Красный пролетарий".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Прецизен настолен струг "Красный пролетарий".

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
    Ебати простотията Някой има ли идея що е неправено така

Първото ми предложение е,че в склада са имали само трифазни двигатели и е трябвало да бъдат някъде оползотворени
    То няма как иначе да се направи. Козата си сака пръч.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от The_Machine Преглед на мнение
      A основния проблем със захранването на 110 волта как ще го решиш?
      Трифазните при тях не знам на какво напрежение са...
      Трифазните напрежения в САЩ са две - едното е 208 волта, другото е 400 (около). Пасват се нещата. 208 горе-долу става с 220, а 400 - с 380.

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
      ...От тука обаче става ясно,че за машинката е необходим мотор половин киловат
      Мощностите при електромоторите са относителни. Със сигурност ще работи и с половин киловат, със сигурност и с кондензаторите, но трифазния си е трифазен (поне за случая на ел. моторите).

Коментар

Грубо казано говорех
        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Здравейте пичове,
          Днес за 5 лева работа не съм свършил само да чета тая тема във форума... Май се навих да си купя от тези стругчета. Обадих се на човека в Несебър и той ми каза, че имали още 10-тина. Работя в транспортна фирма и колегите ми дадоха цена за транспорта от Несебър до София около 90 лева. Днес ще се прибера, че ударя някоя и друга ракия, а утре ще реша дали да си го взема или не, че сега съм много превъзбуден. Ако някой друг от София има мерак за стругче - да казва. Можем да изпратим парите директно от тук, а предполагам, че и доставката ще стане малко по-евтина. Ако има още някой мераклия - да драсне тук или да пише мейл на vv@vassilevi.net
          Смятам утре сутринта да съм решил какво ще правя и, ако е "да" още утре ще пратя транспорт до Несебър, което означава, че в сряда машинката ще е тук.
          ... миналата седмица ми трябваше скоба за сваляне на магнета на моята Априлия Пегасо. Много ме е яд, че при условие, че имам струг (е - на 200 км от тук) трябваше да си я поръчвам, да чакам и да плащам...
          с 2 думи - БЕЗ СТРУГ НЕ СЕ ЖИВЕЕ, бе хора!
          Suzuki GSXR
          VW Touareg
          Mitsubishi Pajero II

Коментар

Още един въпрос към майсторите и/или тези, които вече имат струг "Красный пролетарий"
            Възможно ли е с този струг да се стърже конус?
            А възможно ли е с С8-ца да се стругова конус?
            Аз съм "самоук-любител" и едно от нещата, дето винаги ме е мъчило е било да се правят конуси...
            Suzuki GSXR
            VW Touareg
            Mitsubishi Pajero II

Коментар

Вчера започанх разтоварването на сандъка с моя струг. Нещата бяха добре опаковани в найлони, но явно последните 17 години не са били добри за тях... в някои от куфарчетата с инструменти имаше доста влага. Извадих и сканирах описите на пособията и начините за употреба. Прилагам ги долу, за да придобиете представа какво всъщност може да се прави. Освен като струг и фреза машинката може да се използва и като циркуляр и абрихт, като за всичко си има пособия и инструмент. Още не съм вързал електриките, но щепсела е за 220 волта, което значи, че би трябвало да е монофазен.
              Прикачени файлове
              Suzuki GSXR
              VW Touareg
              Mitsubishi Pajero II

Коментар

Пу ма...а му. Чак днеска прочетох предложението ти. Ще му търся начин друг път , че сега няма и къде да го сложа.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
                  Още един въпрос към майсторите и/или тези, които вече имат струг "Красный пролетарий"
                  Възможно ли е с този струг да се стърже конус?
                  А възможно ли е с С8-ца да се стругова конус?
                  Аз съм "самоук-любител" и едно от нещата, дето винаги ме е мъчило е било да се правят конуси...
                  Да, и с двата струга може да се "стърже" конус. Завърташ малкия супорт под необходимия ъгъл и дялкаш.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    Да, и с двата струга може да се "стърже" конус. Завърташ малкия супорт под необходимия ъгъл и дялкаш.
                    И други начини има. Например да направиш центровият отвор не в центъра...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      И други начини има. Например да направиш центровият отвор не в центъра...
                      Искам демонстрация с плътно желязо ф100.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Искам демонстрация с плътно желязо ф100.
                        Нали става въпрос за прецизен струг, какви 100 мм?
                        По интересен е въпросът как да не се допусне конусност при по-дълго надлъжно стъргане.
                        Така, де, нали е прецизен стругът, би трябвало да работи с голям клас на точност.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
                          Пу ма...а му. Чак днеска прочетох предложението ти. Ще му търся начин друг път , че сега няма и къде да го сложа.
                          Колега, аз складова площ имам, парите свършиха Предполагам до месец-два-три ако посъбера финанси ще ходя натам да напазаря един (ако са останали ), та може да направим партията
                          ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                            Фирма "Анада", Несебър, тел/факс 0554 4 46 26 e-mail anada@abv.bg предлага на цена 1500 лв. с ДДС нови прецизни настолни стругове от типа ВСТ-028.
                            -диаметър на обраб. детайл 200 мм.
                            -дължина на обраб. детайл 300 мм.
                            -отвор в шпиндела 20 мм
                            -резби от 0,2 до 2,5 мм
                            Важно:
                            -Главата на струга се изправя вертикално и стругът се превръща във фреза.
                            -В комплекта влизат три кутии инструменти и приспособления.
                            Има ли оше и тази цена в сила ли е?
                            LZ1HAH
                            0888705588

Коментар

Първоначално публикуван от КОКО Преглед на мнение
                              Има ли оше и тази цена в сила ли е?
                              Колега, нима очаквате някой да звънне на посочения телефон и да зададе въпросите Ви, за да Ви отговори после тук?
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                Колега, нима очаквате някой да звънне на посочения телефон и да зададе въпросите Ви, за да Ви отговори после тук?
                                Например :Вие ако сте го купили вчера проблем ли щеше да бъде да дадеш малко инфо?
                                LZ1HAH
                                0888705588

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X