Ще можете ли да ми кажете дали е хубава марката и дали си струва да си го купувам за домашно ползване (за хоби) Винтоверт Skil F0151002AT, 14.4V, 2 Акумулатора.На цена от 95 лв с 6 свредела и 6 бита от EMAG. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнения за винтоверт Skil
Свий
X
-
От: Мнения за винтоверт Skil
Аз си вземах лятото винтоверт на Ейнхел от метро за 65лв на промоция. 18 волта е батерията и е с две батерии и комплект битове. Доволен съм от него. Предимно за в дърво го ползвам. В стомана му са малки оборотите и много бавно пробива. Самонарезки в стомана навивам около 20 и батерията свършва. Батерията се зарежда за 2 часа, но след 30 мин заряд я ползвам пак и е на около 70% заредена.
Скила би трябвало да е подобен, а и цената показва че е добър за хоби. Не очаквай да пробиваш дупки в стомана, като с електрическа бормашина.
-
Батерията му е слабото звено ! Известно време ще ти върши работа,докъто батерията е в кондиция!Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Имах го същият само, че от по стария модел заедно с куфарче. Най-използваният инструмент. Сега за батерията ...мисля, че на всички им е слабо място. Моят доста работа свърши преди батерията да сдаде багажа. Не купих нова защото беше някъде към 100 лева. Някои ги правят. Сега мисля да си взема от същата марка, но с кабел''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Първоначално публикуван от green Преглед на мнение... Сега за батерията ...мисля, че на всички им е слабо място.........Взех един Ейнхел( червен) миналата година и скоро ще го подарявам. А се чудих именно между Скил и Ейнхела. Скила не ми вдъхна доверие само от как изглеждаше материала, от който е направен. Не бих си взел Скил.
Коментар
-
Не мога да кажа за Скил-а, но съм, от доволен, по-доволен от Budget, пържа го, на ненормален терор, вече 6-7 години, не е мръднал, не знам аз ли улучих, но това е нечовешко, две батерии, нито една не е мръднала, двускоростен с реверс, абе доволен съм от винтовертаЗа Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Виж зеления бош ,около 100-130 лв. като изработка е доста по добре,но незнам как е от към батерия.Инъче ползвам 3 лични и 4 служебни макита и литиевойонни хитачи.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеВиж зеления бош ,около 100-130 лв. като изработка е доста по добре,но незнам как е от към батерия.Инъче ползвам 3 лични и 4 служебни макита и литиевойонни хитачи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от green Преглед на мнениеИмах го същият само, че от по стария модел заедно с куфарче. Най-използваният инструмент. Сега за батерията ...мисля, че на всички им е слабо място. Моят доста работа свърши преди батерията да сдаде багажа. Не купих нова защото беше някъде към 100 лева. Някои ги правят. Сега мисля да си взема от същата марка, но с кабел
И из имах хоби винтоверт, на който батерията беше проблем... Сега съм се несочил към електрически Skil:
http://www.kirov.net/?cid=199&pid=4250
Има доста добри отзиви за него, 6 метра кабел и пр....
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеБош отдавна не е Бош за съжаление0 8 76 36 8 542
Коментар
-
Аз си взех електрически Скил от тия с 6 м кабел, за човек който не работи ежеднивно с винтоверта мисля, че е по-добре да не е с батерии. Продължителното стоене на батериите също води до тяхното изхабяване отделно електрически ми се струва по мощен.
Коментар
-
Един Скил си купих и един ми подариха. След два опита за ползване и двата ги подарих на дядото. Истината за мен е ДеВалт 18В, ударен с реверс, три скорости и спирачка. Тъпото е че струва колкото десет Скила,, но си струва разликата. Служебни ползвам Метабо и Макита. Девалта ги превъзхожда."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Батериите обикновено са елементи R14 на евтините модели. На 12 волтов са 10 елемента, закупени отделно надхвърлят 60 лв. Жълт Енхел издържа 4 години батерията. Сега имам зелен Бош с две батерии. Разликата е че по-бързо се зареждат, но и по-бързо се разреждат ако не се ползват.
Та моето решение беше с 12 волтови батерии. Сега Енхела е в колата с 5 метра кабел за връзка към акумулатора. Ако ми потрябва мобилност го вързвам към акумулаторче от UPS 12 волта/7А.
С всичко от хоби класа рано или късно се стига до момента за батерия струваща почти колкото винтоверта.ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
Е250 1998-продаден
Субару Пустош
Коментар
-
Включвам се да дам отрицателно мнение за Skil винтоверта. Имах 12 волтотата версия, която за хоби става,но батерията след 20 тина заряда-"умря" . Извадих кабели,'щипки и го преустроих за работа с външен акумулатор. Преди 3 години извадих моторчето и го монтирах във вакуумната система за централното заключване на един Пасат. Моторчето на Скила е същият Бош ,като този на вакумпомпата на централното.
Мнението ми е ,че по скъпото-излиза по-евтино при експлоатацията!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар