Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за винтоверт Skil

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за винтоверт Skil

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
    На това дори не мога да му произнеса името Чисто нови много вероятно е да вършат работа. Но времето между "чисто нови" и скрап често е около седмица до месец.
    :-) Това му е модела - марката им си е лидълска - Parkside. Ползвам го накъде от около година по домашно му - дупки, винтове, сглабяне на мебели, бъркане на боя, лепило за тапети и други "ремонтни" разтвори, дълбал съм канали за кабели и т.н. Използването му не е всекидневно, нито е "про". Това съм и споделил - че съм доволен. Срявнявам го с един китайски 14в който взех от карфур - с двата му акумулатора едвам разпробих 13 попнита ... нямат нищо общо...
    LR Disco II, Td5

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
      Понеже имам, работя и съм продал стотици винтоверти, не ти разбирам смеха, би ли се обосновал!
      Аз виждам разлика -с 18 волтовата макита колко види завивам и с 12 волтовия пробвал съм и с 10.8 ОПРЕДЕЛЕНО има голяма разлика в броя на завинтените види 6х200 .За покриви говоря.Сега взех едно хилти да го видя и него
      Grand Vitra ddis 2008
      SEAT Althea XL tsi 2010
      Mitsubishi Canter

Коментар

Менте както голяма част от евтинджосите !
        Няма луканка за два лева.
        Ама като има кой да ги купува,ще ги има.
        Защо ли в Австрия не видях да работят с подобни измишльотини ?
        Или Австрия не е показателна.

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение

Между Австрия и България разликата е около 1000/1500 евро
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
            Между Австрия и България разликата е около 1000/1500 евро
            Ръцете,нервите и умът на Българина и Австриеца са еднакви

Коментар

Skill е хоби серия - така и обясняват в хипермаркетите, където ги продават. Т.е. не стават за професионална употреба, а да си завинтиш или сглобиш нещо вкъщи. Аз имам такъв и си върши работата идеално за предназначението, за което го купих.

Коментар

Ръцете,нервите и умът на Българина и Австриеца са еднакви
                Че са еднакви да ,може и българските да са по сръчни ама парите парите............ за това поне аз не се хвърлям на най скъпарското ,а гледам цена - качество за функцията която ще изпълнява . Имам два боша сини и зелен , купени са по едно и също време с три батерии 18в ,ползвам ги за отвори на тръби фи 110 за капково напояване .До сега са направили капково на 3500 дк. овощни градини за три години ,проблем само батериите от три само една държи ток както трябва . Както казват колегите разликата е голяма и ми прави впечатление че зеления по бързо хапва батериите . И сега внимание ! Вече съм ги пуснал в не платена отпуска и си почиват кротко на рафта ,я ги ползвам за нещо дребно на месец я не .Та според теб имали смисъл от машини за хилядарки (става въпрос за моя случай) ?

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                  Skill е хоби серия - така и обясняват в хипермаркетите, където ги продават. Т.е. не стават за професионална употреба, а да си завинтиш или сглобиш нещо вкъщи. Аз имам такъв и си върши работата идеално за предназначението, за което го купих.
                  Със сигурност сина ми който е на 17години ще разбере и ще се съгласи .

На времето харесвах най-много Жигулката, защото не бях виждал WV например.

Коментар

Със сигурност сина ми който е на 17години ще разбере и ще се съгласи ...
                    Значи е умно момче!

Коментар

В дълбока заблуда си!
                      Четеш или ......писател?>> "И сравнявам круши с круши, не с ябълки!"

ПП Спирам по темата, не ми се спори с .......вятъра
                      Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Със сигурност сина ми който е на 17години ще разбере и ще се съгласи .

На времето харесвах най-много Жигулката, защото не бях виждал WV например.
                        А имаше ли манги да си позволиш фалве навремето ?

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                          А имаше ли манги да си позволиш фалве навремето ?
                          Дядо ми през 93-та докара от австрия един пасат на 8 години. С разходите по пътя и мъките по границите му струваше колкото един москвич. Даваха му тука пари като за 3 жигулита, но той не го продаде. След няколко годинки съжаляваше че не го е продал.

Коментар

Общото мнение е че батериите на винтовертите Скил са калпави, въпреки че може да има изключения. Този е с никел кадмиеви батерии, аз не бих си го купил ако няма да го използвам регулярно. Според мен има по добри оферти с литиево - йонни батерии, а ако държиш на Скил може да погледнеш Скил 6222 който е на ток и за работа в къщи е идеален. Разбира се ограничен от захранването. Поздрави.

Коментар

И аз от няколко месеца ползвам parkside от лидъл, 18v литиево йонна батерия, зарежда се за час и издържа много доволно според мен. С две скорости е и с реверс. Лошото е че в момента няма от къде да го купиш, а като ги пуснат в лидъл и за 3-4 часа са свършили.
                              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

На това дори не мога да му произнеса името Чисто нови много вероятно е да вършат работа. Но времето между "чисто нови" и скрап често е около седмица до месец.

Може и така да стане, но може и да не стане. Аз от Лидъл съм си купил различни инструменти за домашна употреба, и съм доволен като цяло. Дават и 3 години гаранция, а когато ми се е случвало да връщам нещо..... това е единственото място където само ме питат парите ли си искам или замяна, в това отношение са велики. Не пишат документи по 10 минути или да ми дават глупави ваучери вместо да ми върнат парите.
                                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X