Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за винтоверт Skil

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за винтоверт Skil

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
    Може и така да стане, но може и да не стане....
    Това е един от основните проблеми на кучите марки, освен че са кучи марки!

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
      Това е един от основните проблеми на кучите марки, освен че са кучи марки!

Не споря, но за домашна употреба са добър избор. Аз винаги разчитам на това че на Лидъл, България и е много малък пазар и нещата и не са правени като за тук. Скоро тук някой се оплакваше и от ДеВалт между другото.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
        Не споря, но за домашна употреба са добър избор. Аз винаги разчитам на това че на Лидъл, България и е много малък пазар и нещата и не са правени като за тук. Скоро тук някой се оплакваше и от ДеВалт между другото.
        Не ме разбирай погрешно. Не се инатя ДеУотл, та ДеУолт. Просто споделям опит Все едно да сравняваме Нива и Патрул ( дойдохме си на думата, хехе). Да, и двете вървят, и двете са 4х4, ама колко надеждни, удобни, качествени и издръжливи са съпоставени?

Коментар

И аз да си дам мнението за Скил - от 3 купени винтоверта, които си взехме с двама приятели само моя още го ползвам, но с кабел закачен към акумулатора на колата, понеже е 12В, а приятелите ми ги изхвърлиха на боклука да не ги е яд като ги видят, че са давали пари за тях. А по-точно проблемите им бяха, че за 4-5месеца хоби работа батериите им умряха напълно, копчетата за реверса също и като цяло са изключително евтина и некачествена сглобка. Та това е боклук, за който няма реално цена, на която да си заслужава да се вземе. Инъче както някои колеги споменаха качествени марки, моите фаворити, които съм пробвал са Хилти и Милуоки (Канго).

Коментар

Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
            Аз си взех електрически Скил от тия с 6 м кабел, за човек който не работи ежеднивно с винтоверта мисля, че е по-добре да не е с батерии. Продължителното стоене на батериите също води до тяхното изхабяване отделно електрически ми се струва по мощен.
            Аз имам такъв от около 2 г. И дума не може да става за сравнение между тези с батерии и електрическия. Ако ще го ползвате предимно на места където има ток ел. е в пъти по-добър и мощен. Мнение от личен опит.

Коментар

Ела да ти дам моя на батерии и го сравни с електрическия, гарантирам че ще ти строши ръцете ако не си го изпуснал преди това,не познавам човек да е успял да го ударжи,с лекота къса закалени болтове ф6- ф8
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X