Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за винтоверт Skil

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за винтоверт Skil

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
    Това се отнася само за зеления бош,синия е друга бира...
    Възможно е. Син не съм имал, а зелени няколко строшени гният в гаража. Нека изгният!...Моя цвят е жълтия (ДеУолт)

Коментар

Днеска покривах новата къщичка на кучето с ламарина. Преди седмица пробивах 5-6 дупки в стомана и днеска само навиване на видии с една батерия. Под ламарината съм сложил ПДЧ. Видиите са 20мм дълги. Броих видиите и съм навил 54. Последните се усещаше че батерията се изхаби.

Коментар

Преди няколко години си купих Макитек 18v 30N двускоростен. Върши ми работа,а и оборотите на втора степен са достатъчни за да пробива и стомана.Дават му в тех.данни ,че може да завива винтове до 6мм.,но и 8мм. съм завивал/дърво/.
        Работил съм с ъглошлайф Скил,но с винтоверт не.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          ползвам Метабо и Макита. Девалта ги превъзхожда.
          Да,по килограми !Ползвах 18 волтово деволт и неможах да свикна,според мен макитата е по добре ако работиш всеки ден с акум.винтоверт
          Днеска съм завил над 150 видии в дебел метален лайзен 4 мм.на височина 2 метра,понеже има конструкция и немога да се дигна високо,машината ми е над главата 10-20 см. С тежкия деволт ще ти окапят ръцете.

На макита моторчето като скапе четки,се сменя комплект,мисля че беше 27-28 лв. с труда !Досега съм сменил два мотора на един винтоверт.При условие че се работи всеки ден,имам машини на над 10 години,без повреда,по точно нямам повредена макита,имам 2 скапани батерии както казах над 10 годишни..ползват се но бързо падат,208 лв. е резервна батерия 14.4 волтова 2Амперчасова...По изгодно е да купиш промо машина с три батерии в комплекта за 300 лв. !
          Последно редактирано от Roninn; 13-01-14, 22:28.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
            Да,по килограми !Ползвах 18 волтово деволт и неможах да свикна,според мен макитата е по добре ако работиш всеки ден с акум.винтоверт
            Днеска съм завил над 150 видии в дебел метален лайзен 4 мм.на височина 2 метра,понеже има конструкция и немога да се дигна високо,машината ми е над главата 10-20 см. С тежкия деволт ще ти окапят ръцете.

На макита моторчето като скапе четки,се сменя комплект,мисля че беше 27-28 лв. с труда !Досега съм сменил два мотора на един винтоверт.При условие че се работи всеки ден,имам машини на над 10 години,без повреда,по точно нямам повредена макита,имам 2 скапани батерии както казах над 10 годишни..ползват се но бързо падат,208 лв. е резервна батерия 14.4 волтова 2Амперчасова...По изгодно е да купиш промо машина с три батерии в комплекта за 300 лв. !
            Миналия месец си взех батерии по 38Е 14.4в 3Амперчасови от ebay за Макитата ,поръчах за АЕГ-то 18в 3А за 45Е,но новите Девалт са по-добри от макитата ,убеждабам се вече 4 месец
            Grand Vitra ddis 2008
            SEAT Althea XL tsi 2010
            Mitsubishi Canter

Коментар

Имам роднини и приятели които са по Англия от доста години, работили с всички добри марки винтовери казват че в момента най-доброто било на Panasonic.
              Последно редактирано от Emil_Pz; 14-01-14, 13:02.

Коментар

За домашна работа ще свърши работа и това, което в момента в Кауфланд е 30тина в. Разликата с доста други е само в надписа. Разликата в напреженията 12-18 не е съществена, както например 24Волта, вече е по-сериозно. И става дума за винто-въртене, не за дупчене и обороти разни.......
                Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от Emil_Pz Преглед на мнение
                  Имам роднини и приятели които са по Англия от доста години, работели с всички добри марки винтовери казват че в момента най-доброто било на Panasonic.
                  А цените казаха ли ти? Нямам представа защо се подмятат винтоверти за 1000 лева, когато някой пита за винтоверт за 100 лева.

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                  Разликата в напреженията 12-18 не е съществена ....
                  Да бе, да.

Коментар

Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
                    Да бе, да.
                    Понеже имам, работя и съм продал стотици винтоверти, не ти разбирам смеха, би ли се обосновал!

Коментар

Много съм доволен от лидълския винтоверт - "pabs 18-li b2" ... държи доста време заряд, има си бързо зарядно, спирачка, 2 скорости и все още не се е разхлопал ...
                      LR Disco II, Td5

Коментар

Понеже имам, работя и съм продал стотици винтоверти, не ти разбирам смеха, би ли се обосновал!
                        Ами субективно се радвам, че не съм ти клиент. Също субективно намирам съществена разлика в мощността и издръжливостта на съпоставими като клас винтоверти с 12 и 18 волтови батерии. Ако сравняваш макита 12В със зелен бош или скил 18 волта е друга работа, ама това не е работа.

Коментар

Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
                          Ами субективно се радвам, че не съм ти клиент. Също субективно намирам съществена разлика в мощността и издръжливостта на съпоставими като клас винтоверти с 12 и 18 волтови батерии. Ако сравняваш макита 12В със зелен бош или скил 18 волта е друга работа, ама това не е работа.
                          Аз пък гледам на нещата обективно и от опит!
                          И сравнявам круши с круши, не с ябълки!
                          Това за мощността е вярно, не нужно в домашни условия, пък и малко теоретично и по-тежко, та за домашни нужди лафа на Мечо Пух не важи( пък и за последния четох в една друга тема странни работи).....
                          Ти с какви винтоверти колега работиш в къщи и защо 18 Волта, а не 22, 24 или 36 направо, нали са по-яки?

Коментар

Мощността може да е еднаква, но при по-високото напрежение протича по-малко ток. От там идват по-тънки проводници и по-малко загуби. Това е разликата в напрежението на батерията. А по-малкото ток щади батерията.

Коментар

.... Разликата с доста други е само в надписа....
                              В дълбока заблуда си!

Коментар

Първоначално публикуван от damyan_rm Преглед на мнение
                                ... "pabs 18-li b2" ...
                                На това дори не мога да му произнеса името Чисто нови много вероятно е да вършат работа. Но времето между "чисто нови" и скрап често е около седмица до месец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X