От: Хидравлична преса2
Ясно, значи ще потърся още... ако не ще търся и траф за 110волта освен този за 24
Мерси, че си направи труда да потърсиш 
Иначе, това напоследната снимка за какво е, че гледам има 5 изхода
...
Днес пристигнаха бързите връзки от фирмата в Казанлък (там всичко което съм питал в запитванията до сега се оказва най-евтино от всички други магазини за хидравлика в които съм пускал запитвания). Даже ги монтирах и пробвах... комплекта мъжко/женско на 3/8" които вземах аз, е 18-19лв... а на 1/2" е 20-21лв, но нямаше смисъл да се качвам на 1/2" защото имах преходниците от 3/8" към холендрвата гайка М22х1.5
Направих едни удължители като малко ги закривих, че да влизат спокойно маркучите... ето как стана
Това са връзките с преходниците
А това е вече монтирано и закачено
Ясно, значи ще потърся още... ако не ще търся и траф за 110волта освен този за 24
Мерси, че си направи труда да потърсиш Иначе, това напоследната снимка за какво е, че гледам има 5 изхода
Днес пристигнаха бързите връзки от фирмата в Казанлък (там всичко което съм питал в запитванията до сега се оказва най-евтино от всички други магазини за хидравлика в които съм пускал запитвания). Даже ги монтирах и пробвах... комплекта мъжко/женско на 3/8" които вземах аз, е 18-19лв... а на 1/2" е 20-21лв, но нямаше смисъл да се качвам на 1/2" защото имах преходниците от 3/8" към холендрвата гайка М22х1.5
Направих едни удължители като малко ги закривих, че да влизат спокойно маркучите... ето как стана
Това са връзките с преходниците
А това е вече монтирано и закачено
... както и обичам по заплетените неща така да се каже... иначе не ми е интересно. Сега чакам да пристигне джойстика за на горе на доло, днес го поръчах... както и си вземах трафче за 220-110волта за бобините... намерих и нагревател (терморегулатор не съм, ама ще е занапред)... Та значи съм готов за монтиране на инсталацията в някаква кутия, само да пристигне всичко, за да имам представа от размерите.
Коментар