От: Хидравлична преса2
Днесд ми пристигнаха клапаните с манометъра...
Клапан КОХУ (VRDE) 1/2" италянски- от фирмата която написах по-горе е 47лв. без ДДС (понеже не съм фирма)
съшия клапан но на 3/8" (вземах за старата преса, че няма) е 27лв. без ДДС
Манометър Ф63 до 250бара- 21.2лв. без ДДС
А в Папе са около 140лв. на 70лв. и 28лв. за манометъра... цени пак без ДДС... дали не е по-евтино при тези от Казанлък. (даже спрямо офертите които получих, те дават най-изгодни цени.)
Обаче колената и другите консумативи са почти на еднакви цени.
Това са клапаните с манометъра от фирмата в Казанлък.. общо 119лв. с куриера:

Ето още какво напазарувах днес за още 176лв... то капка по капка вир прави, днес се убедих в това

И като цяло ето това са всичките чарколяци на куп за пресата, като се запасих с по 3-4 гайки и лещи за всеки случай

Сега остава да пръсна всичко в шарени цветове... да кроя тръболяци и да монтирам
П.П. само забравих да взема тройник за манометъра... ама за сега така ще е така
Днесд ми пристигнаха клапаните с манометъра...
Клапан КОХУ (VRDE) 1/2" италянски- от фирмата която написах по-горе е 47лв. без ДДС (понеже не съм фирма)
съшия клапан но на 3/8" (вземах за старата преса, че няма) е 27лв. без ДДС
Манометър Ф63 до 250бара- 21.2лв. без ДДС
А в Папе са около 140лв. на 70лв. и 28лв. за манометъра... цени пак без ДДС... дали не е по-евтино при тези от Казанлък. (даже спрямо офертите които получих, те дават най-изгодни цени.)
Обаче колената и другите консумативи са почти на еднакви цени.
Това са клапаните с манометъра от фирмата в Казанлък.. общо 119лв. с куриера:
Ето още какво напазарувах днес за още 176лв... то капка по капка вир прави, днес се убедих в това
И като цяло ето това са всичките чарколяци на куп за пресата, като се запасих с по 3-4 гайки и лещи за всеки случай
Сега остава да пръсна всичко в шарени цветове... да кроя тръболяци и да монтирам
П.П. само забравих да взема тройник за манометъра... ама за сега така ще е така
Коментар