Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каталог на ESAB

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каталог на ESAB

Здравейте,
    с интерес прочетох темата =) Не вярвах, че все още има останали хора, които си заваряват в домашни условия ехеххе
    Поздравления на колегата за ентусиазма.
    Само за информация - ЕСАБ марките електроди / VacPac имат алтернатива, произвеждана от българският завод на фирмата. Освен това до няколко месеца се очаква VacPac производство и тук =)

Поздрави и успех!

Коментар

От: Каталог на ESAB

Първоначално публикуван от lucc Преглед на мнение
      ...
      Само за информация - ЕСАБ марките електроди / VacPac имат алтернатива, произвеждана от българският завод на фирмата. Освен това до няколко месеца се очаква VacPac производство и тук =)

......
      Това за производството хубаво , но нещо не схванах : Хем български завод ги произвежда в момента като алтернатива , хем тук ще започнат производство ама след няколко месеца
      Излиза , че или българския завод не е в България , или това "тук" означава някъде навън ?
      И ако е в България , къде точно е този завод ? Питам от професионално любопитство .
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

От: До: Каталог на ESAB

Момчета, за всичко по темата заваряване можете да ме питате свободно. GSM 0889 522 036. до 21.00 часа
        Пропуснах да ви се представя.
        Казвам се Асен Георгиев,
        Евро инженер по заваряване съм
        и с голям успех ремонтираме счупени ресори (с гаранция).
        Ако представлява интерес мога да науча и ВАС.
        АИГ-Заваряване ООД
        Заваръчни апарати "DEL"
        http://www.aigwelding.com
        0889 522 036

Коментар

От: До: Каталог на ESAB

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
          Момчета, за всичко по темата заваряване можете да ме питате свободно. GSM 0889 522 036. до 21.00 часа
          Пропуснах да ви се представя.
          Казвам се Асен Георгиев,
          Евро инженер по заваряване съм
          и с голям успех ремонтираме счупени ресори (с гаранция).
          Ако представлява интерес мога да науча и ВАС.
          Колега , аз като български инженер по заваряване ( и понеже сме в подходящия раздел) , да попитам :

1.Този ремонт на счупен ресьор включва ли заваряване ? И ако да - по какъв начин осигурявате еластичност на заваръчния шев , равна на тази от основния материал ( в общия случай 65Г ) ?
          2. В какво се изразява гаранцията на ремонтирания ресьор - че няма да се счупи пак на същото място , или че ще пружинира по същия начин , както и преди чупенето ?

Умишлено не звъня , а пиша тук , щото отговорите биха били любопитни и на колегите , които не са професионално ангажирани със Занаята .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X